![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Păcat că ți-ai pierdut credința...sincer...chiar îmi pare rău...cred că ai putea fi un om foarte bun. Fie ca Domnul să-ți lumineze mintea și să te întoarcă la credință. Încearcă să te rogi din nou dar cu credință și nu cu îndoială. Un an nou fericit! |
|
|||
|
|||
![]()
Sigur ESTE un om foarte bun!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
De ce prefera sectele? Simplu. traim intr-o tara saraca, cu din ce in ce mai multi oameni frustrati, bolnavi, tristi. Sa zicem ca nu ai frecventat Biserica si la un momnet dat, impins de o problema.., cauti alinare in Biserica. Ai vazut in filme...si te astepti sa fii primit cu bucurie si te astepti ca oamenii sa te asculte, sa te ajute.., etc. Pasesti sfios in Biserica.... Daca nu esti destul de tare si cu mintea deschisa..., faci stanga imprejur cat se poate de repede. Preotul s-ar putea sa nu aiba timp sa iti asculte durerea, vreo babuta te cearta ca ai facut un pas gresit sau eti masurat rapid din cap pana-n picioare de vreo tanara evlavioasa.., care.., evident se fereste din calea ta. iti spui, Hai ca vin si Duminica, la slujba. Stai tacut intr-un colt. La sfarsit constati ca esti la fel cum ai venit. Nu aiinteles mare lucru, dar parca ai fi vrut sa comunici...cu alti semeni si...nimic.
![]() Din cauza asta multi sunt atrasi de secte. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cine citeste Biblia , stie ca in vremurile de pe urma se vor ridica invatatori mincinosi..."11. Și mulți prooroci mincinoși se vor scula și vor amăgi pe mulți. 12. Iar din pricina înmulțirii fărădelegii, iubirea multora se va răci. 13. Dar cel ce va răbda până sfârșit, acela se va mântui. ..." Matei cap. 24... Asa ca pe mine , cel putin, nu ma mira. Nu sunt de la Dumnezeu si acest lucru s-a vazut de-a lungul istoriei lor...sau faramitat, si inca se faramiteaza...A se vedea cazut lui Iosif Ton din cultul baptist si acuzatiile si ruptura care a produs-=o in sanul cultului...
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu mai stiu nimic despre ei, desi Iosif Ton era un 'greu' intre NP. si mi-a marcat profund existenta si... intr-un fel el m-a impins spre ortodoxie.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mă gândesc că vă referiți la faptul că am spus că multor biserici li se potrivește descrierea făcută de Domnul Isus Bisericii din Sardes:
”Știu faptele tale că îți merge numele că trăiești, dar ești mort. … Totuși ai în Sardes câteva nume care nu și-au pătat hainele” (Apocalipsa 3: 1-4). Nu sunt singurul care plânge că în bisericile noastre a intrat păcatul și corupția, pe care mulți o numesc cu termenul ”elegant” de ”lumificare” , sau ”a intrat lumea în biserică.” Accentul pe care îl pun eu acum este că păcatele noastre ne duc înapoi sub stăpânirea celui rău, conform textului din Romani 6:16, ilustrat dramatic în Faptele Apostolilor 5:3. Știu că această învățătură deranjează și supără. Dar stăpânirea demonică a credincioșilor datorită întoarcerii la viața de păcat este o învățătură pe care o dau mulți teologi baptiști din toată lumea. În orice caz, ea nu poate fi considerată o erezie care să scoată pe cineva în afara mișcării baptiste. Oare este o ”atitudine nepotrivită față de viața spirituală a bisericilor baptiste din România” dacă dau un sunet de alarmă ca bisericile să se întoarcă prin pocăintă la dragostea dintâi? (Iosif Ton catre Comunitatea Baptista) |
|
|||
|
|||
![]()
"Pai de ce sa-ti lasi credinta cu care te-ai nascut in favoarea unei secte?"
Ei n-au ce lasa pentru ca niciodata n-au avut o traire autentic crestina si nici habar n-au avut de Dumnezeu si de Biserica. Au trait fie in faradelegi si uraciuni, betii si curvii,etc.fie in familii de sectari unde li s-au spalat creerele de mici si nu cunosc altceva. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Domnul Iisus a spus "Pocaitiva si credeti in mine " Eu sunt convinsa ca nu religia ne mintuieste ci credinta noastrata si iubirea fata de Dumnezeu . Doamne Ajuta!
" Toate imi sunt slobode , dar nu toate imi sunt de folos (ICor. 10 ,23 ,) " Nelinistea noastra pe care o simtim neincetat in incercarea de a fi perfecti ascunde teama . Daca ne infruntam temerile si ne ingaduim sa fim "umani ", putem fi mai fericiti si mai bogati . " D. Burns |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca calauza e oarba, nici credinta nu poate fi buna. Iisus, draga mea, a spus multe...nu numai sa credem in El, ci si sa facem voia Lui: Matei 7, 21
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imaculata conceptie si Adormirea Maicii Domnului | petrut-angel | Biserica Romano-Catolica | 378 | 22.07.2013 13:47:04 |
despre conceptie | mar_alexandra | Generalitati | 2 | 01.12.2009 17:59:09 |
|