![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Intrebare stupida
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Parintele arsenie boca a stiut.
|
|||
|
|||
![]()
Unii sfinți au știut când și cum o să moară pentru că erau vizionari și pentru că meritau să-și cunoască sfârșitul. Noi dacă l-am cunoaște am păcătui, iar înainte să murim ne-am pocăi.
|
|
||||
|
||||
![]()
Cel mai sigur e ca as pleca de linga cei dragi luindu-mi la revedere pentru 3 zile. Plecind as alege o manastire unde sa ma pregatesc pentru ,,marea trecere,, si as inchide ochii multumind lui Dumnezeu pentru toate!!!
|
|||
|
|||
![]()
Ma intreb oare exista ceva ce parintele nu a stiut?
Oricine care-i pe patul de moarte STIE ca se apropie. Mai greu este pentru cei care erau sanatosi, pe picioarele lor, tragind la plug sa realizeze acest lucru. Asa ca eu zic sa ne abtinem sa ne dam cu parerea despre "minuni" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
intrebarea are inclus un daca si in consecinta nu cred ca e stupida.da,nimeni nu stie exact ceasul cand trece la odihna si ca atare toti trebe sa fie pregatiti
|
||||
|
||||
![]()
disbel, daca un prieten foarte bun ar pleca in alta tara si ar sta acolo vreo cativa ani nu ti-ar parea rau? sa nu il vezi atata timp...nu cred ca nu ti-ar fi dor de el si nu ai plange. apai daca nu l-ai mai vedea niciodata? cum sa nu plangi? trebuie sa fii cam insensibil...
intrebarea asta cu ce am face daca am afla ca peste 3 zile am muri ne-a pus-o si profesorul de religie la ora si fiecare a spus acolo ce ar face...unii party, altii rugaciuni, milostenii si asa mai departe, dar mi-a placut concluzia profesorului: de ce trebuie sa ajunga cutitul la os ca sa faci ceea ce vrei? adica de ce sa astepti sa vina moartea ca sa le spui celorlalti ceea ce simti, sa iti petreci mai mult timp cu ei, sa faci fapte bune, mai multa rugaciune si asa mai departe? :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Și de aș împărți toată avuția mea și de aș da trupul meu ca să fie ars, iar dragoste nu am, nimic nu-mi folosește." 1 Corinteni 13.3 |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mi s-a spus ca voi muri peste 3 ani... | pacatoasa | Vrajitoria | 215 | 30.12.2017 22:11:59 |
Ce ati face daca ati afla mai aveti putin de trait | ory | Stiri, actualitati, anunturi | 63 | 17.02.2011 21:40:47 |
Cand vom muri? | Florin-Ionut | Pocainta | 40 | 31.01.2011 15:31:24 |
|