![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
a aparut tigara electronica
|
|
|
|||
|
|||
|
pe cine pacalim, pe noi? nu o sa mai fim dependenti de tigari ci de tigara si tot aia este. pe mine m-a indepartat foarte mult tigara de biserica, de fapt nu mergeam la biserica pentru ca eram constienta ca nu pot intra acolo mirosind a tigari, asta pe de o parte, pe de alta parte, daca mergeam stateam in jur de o ora si plecam pentru ca nu mai puteam sta de pofta de tigari, ce sa zic, e groaznic si ma rog Domnului sa se lase toti cei ce-si doresc, sa gaseasca, calea si sa le dea Dumnezeu puterea de a-si dovedi ca putem trai foarte linistiti si fara tigari, iar celor ce nici macar nu-si doresc sa se lase, sa-i ajute dumnezeu sa se trezeasca la realitate. cand fumam nu-mi imaginam viata fara tigari, era 'singura placere care mi-a mai ramas' (scuza fumatorului de fapt), va rog sa ma credeti ca si acum cand privesc in urma imi dau seama ca nu a fost contributia mea aici ci a lui Dumnezeu care a lucrat in asa fel incat eu sa reusesc sa le las, eu sunt slaba, nu am vointa, nu e meritul meu, poate ca prin liberul arbitru am contribuit si eu, ca mi-am dorit sa ma las in loc sa fumez in continuare, insa nu e meritul meu, eram foarte inversunata, fumam un pachet pe zi in conditiile in care la serviciu nu fumam mai mult de 5 tigari ca nu aveam timp, dar recuperam cand ajungeam acasa. m-a ajutat Dumnezeu sa gasesc un duhovnic bun, nu indulgent ci din contra, dar pe care eu il apreciez si il admir foarte mult, e plina biserica in fiecare duminica, vin oameni si din alte cartiere si foarte mult tineret, ceea ce ma bucura foarte mult.
Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
|
Exact ! Este precum ai spune , ca nu mai desfranez cu cineva , dar desfranez cu mintea , si mult mai grav cu alte "mijloace" , ce inlocuiesc persoana respectiva ! Pacaleala 100% cu plus !
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
|
Si daca tot suntem la tema asta provoc orice fumator de pe forum sa se abtina de la fumat 3 (trei) zile.
Asta e tot ce va trebuie ca sa va eliberati din sclavie. Trei zile nu e mult, dar "prietenul" nicotina va incerca toate siretlicurile pe care le stie ca aceste trei zile sa para o eternitate. Insa ganditi-va, pana de Anul Nou puteti fi liberi. Tigaretele va costa o mica avere in fiecare luna. Tentativele de a va lasa nu va costa nimic.
|
|||
|
|||
|
Pe ei ,nu! Dar s-ar putea sa-i coste pe cei din jur!:-))
|
|
|
||||
|
||||
|
Dezvolta, te rog.
|
|||
|
|||
|
N-are rost sa dezvolt.Cu siguranta ai inteles ce am spus :-)
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Arriel, vorbesti cumva in cunostinta de cauza? sau faci...doar asa...presupuneri?
Subscriu si eu la provocarea lansata de Horatiu: provoc orice fumator de pe forum sa se abtina de la fumat 3 zile. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Fumatul - boală sau lipsă a discernământului? | I.Calin | Generalitati | 71 | 01.03.2014 06:35:30 |
| Fumatul din narghilea e pacat? | Stefan500 | Generalitati | 36 | 28.08.2011 16:01:30 |
| fumatul | marius.b. | Generalitati | 29 | 17.08.2011 21:08:11 |
| Fumatul | CojocariPavel | Intrebari utilizatori | 16 | 18.03.2010 18:49:57 |
| Impartasania | tudor2012 | Impartasania (Taina Euharistiei) | 14 | 25.08.2007 01:35:08 |
|
|