![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si daca te casatoresti la 35 de ani? Sau daca nu te casatoresti niciodata? Apropo, ati observat ca majoritatea domnisoarelor batrane sunt cam ciudate? Cunosc niste familii de pocaiti (asta banuiesc ca inseamna ca apartin unei secte sau ceva, in fine). Si dom'le, oamenii aia sunt intr-adevar credinciosi, si isi respecta religia mai mult decat majoritatea ortodocsilor (in sensul ca nu se abat de la reguli asa cum e la cei mai multi ortodocsi); toti se casatoresc intre 18 si 22 de ani. Si intotdeauna m-am intrebat ... Bai frate, isi gasesc oamenii astia jumatatea *pac* toti in juru varstei de 19 ani? Adica pac sunt majori si gata au si dat peste dragostea vietii lor? Ca sa aflu apoi ca ei chiar respecta chestia asta cu sexul - de unde vine si raspunsul. Ce faci atunci cand ai 20 de ani si nu ai voie sa *asa cu asa*? Te casatoresti frate. Si odata ce faci sex chiar ai impresia ca iubesti cu adevarat persoana de langa tine, de unde si explicatia lor ca: ei chiar se iubesc extraordinar de mult. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum iti rezolvi problema bombardamentului hormonal din creier? Ar insemna ca toata lumea sa se masturbeze, ceea ce este cu muult mai grav si daunator sanatatii si vietii sociale si comunitare. Devi un ciudat, ajungem ca baietii in alte tari orientale unde se tin de mina si cine stie cum se mai rezolva intre ei. |
|
||||
|
||||
![]()
asta da solutie ... ai gandit-o mult?
|
|
|||
|
|||
![]()
asta e solutia singura care este placuta Domnului
|
|
|||
|
|||
![]()
Solutia pentru avort este ABSTINENTA! Nu stiu cum poate cineva pe un site CRESTIN - ORTODOX sa zica asa ceva! Unde scrie in Biblie sau in ce carti ale Sfintilor Parinti de prezervativ, de viata sexuala, sau ca mamele ar trebui sa-si dea copiii la orfelinat daca nu au bani? Singura concluzie este ca nu suntem crestini cu adevarat! Dumnezeu sa ne ierte!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si ceva-mi zice ca treaba cu viata sexuala nu era un aspect atat de important care trebuia dezbatut. Instinctul sexual este.. V-ATI PRINS, un instinct. Cu totii il avem, nu trebuie sa fim invatati. Iar asta cu abstinenta e fenomenala, suprimarea instinctului intotdeauna duce la fericire si bunastare, nu? Aha, adica eu nu pot sa-mi iubesc prietena ca "preacurvesc"? Super tare. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca tinar sa te sui pe pereti din cauza presiunii interne si sa devi un ciudat, sa ai probleme de somn , psihice si de socializare, sa eviti sa te intilnesti cu prietenii, la biserica sa umblii cu ochii in pamint ca nu cumva sa dai cu ochii de vre-un decolteu(fereasca Dumnezeu:) sau sa simti mirosul de transpiratie hormonal puternic afrodisiac al vre-unei mirene care trece prin acea perioada a lunii?. Pe taica Vishovi il inteleg deoarece la peste 60 de ani abstinenta este floare la ureche. Last edited by andreicozia; 08.12.2010 at 18:01:48. |
|
|||
|
|||
![]()
Parintele Porfirie spunea ca daca noi ne-am sfinti, adica daca am avea iubire si smerenie, atunci i-am putea ajuta si pe cei care cad in erezii, daramite in astelalte pacate; si intr-adevar numai Dumnezeu poate atinge coardele sensibile in acesti oameni prin intermediul celor care ajung sa curete paharul pe dinauntru si cu lumina iubirii...
|
|
|||
|
|||
![]()
Ba e o mare problemă și asta, problemă gravă. Și apoi depravarea e cauza pentru majoritatea avorturilor.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Avort - pro sau contra? | Bast-et | Generalitati | 224 | 25.02.2018 20:42:21 |
Despre avort... | amatyyy | Homosexualitatea | 173 | 23.09.2011 11:37:36 |
Despre avort-metodele contraceptive o solutie? | urzicuta | Generalitati | 61 | 02.06.2009 23:26:49 |
|