![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Vreau să știu părerea unui administrator al site-ului.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu de faza cu afișarea incorectă a diacriticelor mă tem și de asta evit să le folosesc pe forumuri.
Gândindu-mă la cei care nu se descurcă prea bine la utilizarea calculatorului ar fi o muncă în plus, mai ales dacă nu au dexteritate foarte mare la utilizarea tastaturii nu le vine prea ușor să scrie corect. Plus că domnii de la Microsoft nu au binevoit să facă mai ușoară utilizarea diacriticelor prin definirea altor combinații de taste prin care să se scrie cu diacritice.
|
||||
|
||||
![]()
Ce parere?
Tu chiar crezi ca e posibil ca un administrator (in toate mintile) sa fie de acord cu propunerea ca toti userii sa scrie cu diacritice?! Adica sa excluda de pe forum pe cei care nu o fac? Super, atunci eu voi fi prima care voi cere sa mi se suspende contul. Stii, olandezii au o vorba tare potrivita pentru avantul asta (ne-necesar in opinia mea) insa nu stiu cum s-o traduc in romaneste fara sa oripilez pudibonzii: mierenneukerij! Iata cum o explica cineva pe un alt forum: "There is a very colorful Dutch expression called " Mierenneukerij" which means (pardon my Dutch!) " Ants f***ing" and describes any particular or general sort of unnecessary activity in which some people invest the outmost attention and ends up being done with incredible precision, sort of like splitting hairs in 8 parts."
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
De la treaba cu browserul - la mine nu se vad diacriticele "adevarate"- adica textele respective sunt mai greu de citit. Unde mai pui ca le foloseste si Vsovivi.......
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
- Îmi place site-ul - Da, într-adevăr, la site te refereai.
Nici nu am văzut. Ca de obicei, ne repezim fără să dăm atenție detaliilor. :P
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O sugestie pentru vacanta dumneavoastra | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 149 | 12.03.2019 23:21:37 |
Sugestie pentru un suflet | brokeneagle | Slujba inmormantarii | 11 | 31.10.2010 21:47:09 |
o sugestie | vali_sch | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 11.01.2008 20:15:58 |
|