|
|
||||
|
||||
Bun topicu, dar noi ce putem face ? Decat sa ne rugam pentru ei ...
Fiecare sa isi vada de slujba lui cand intra in Biserica si atunci nu prea ii mai observi. Doamne Ajuta!
|
|||
|
|||
Da. Ok. Dar de celelalte probleme pe care le-am abordat ce zici?
|
|
|||
|
|||
da, de acord cu topicul, dar tot la bunavointa lui Dumnezeu ramane totul
DA, si eu sunt de acord cu acest topic! Dar, din pacate, nu prea vad cum am putea noi, niste bieti neputinciosi, rezolva toate aceste pb!... Cred ca totul ramane tot la bunavointa Bunului Dumnezeu, sa lumineze mintea fiecaruia, ori altfel, daca nu se vor indrepta, ma tem ca vor fi 'taiati' din aceasta viata precum smochinul cel neroditor, depinde...
Fiindca, spre ex, in cazul meu, cand am incercat sa atentionez pe cineva sa nu mai arunce gunoaie pe jos (resturi de ambalaje etc), in loc sa le-arunce in cosul de gunoi din apropiere, pe langa o cearta zdravana iscata din aceasta pricina, mai-mai ca era sa mi se si arunce cu ceva-n cap!... si ex. de acest gen, din nefericire, ar mai putea continua... |
|
|||
|
|||
Pai cred ca sunt lucruri care pot fi facute, dar nu depind de noi.
Ar fi foarte simplu ca la usa bisericii sa se afiseze un set de reguli care ar trebui respectate de cei care intra. (Dar cred ca se merge pe ideea ca pe masura ce omul se apropie de bisrica, si va corecta singur comportamentul.) |
|
||||
|
||||
Citat:
dar ce ramane de facut : Rugaciune , Rabdare , Rabdare , Rabdare. Noi sa fim cu inima catre Dumnezeu si sa ignoram celelalte probleme , daca nu le putem rezolva. Cine stie poate se vor schimba... dar nu prea imi vine sa cred. Deja se adevereste ce este scris in Scriptura in vremurile de pe urma. Ce sa facem asta e. Noi sa ramanem cu Dumnezeu si nimic nu ne va desparti de dragostea Lui Dumnezeu Tatal si Lumina Fiului si Caldura Sfantului Duh. Sa ne rugam Lui Dumnezeu si Maica Domnului si pentru altii daca ii cu putinta pentru ei sa se schimbe catre Domnul. Rugativa si pentru mine! Daca am gresit undeva va rog sa ma corectati si sa ma iertati. Sanatate. Doamne Ajuta.
|
|||
|
|||
Citat:
Exista proiecte de lege care daca intrunesc un anumit numar de semnaturi pot fi aprobate. Eu nu cunosc cum putem ajunge acolo. Dar sunt sigura ca sunt persoane pe acest forum care au caderea si capacitatea de a o face! Caci luand atitudine singuri, riscam asa cum bine ai zis, sa ni se arunce cu ceva in cap. Si nu ma refer la BOR, da' eu azi dimineata cand eram in statia de autobuz si cand am fost nevoita sa ascult horoscopul, sincer va spun ca asa m-am enervat, incat era cat pe ce sa imi schimb ruta si sa ma duc la primarie! Si cine m-ar fi bagat in seama? Si atunci mi-a venit gandul cel bun (cel putin asa cred eu): ia sa intru eu pe forum - caci la cine apelezi in caz de nevoie? La cel mai bun prieten! |
|
||||
|
||||
Initiativa este demna de lauda, dar, cred ca nu este irealizabila din cvasi motive...si, amintesc doar unul, si anume, cu cat incerci sa constrangi un individ sa respecte o regula, sau mai multe, cu atat mai mult creste opozitia fata de regula ori regulile cu pricina. In final tine de fiecare individ in parte...
|
|||
|
|||
Da ce vreti sa faceti din Biserica, ocna?
|
|
||||
|
||||
dusmani
Citat:
La greci sint banci si e loc si pentru carti si acolo comitetul lor a tiparit o carte cu reguli ca : sa nu vorbesti sa nu stai picior peste picior sa nu se mai mearga la icoane dupa ce a inceput slujba sa-ti stergi rujul la intrare si alte. In Rom unde sa punem afisele la intrare? doar sa fie scris MARE de tot ca altflel nu vad cine le citeste. Eu zic tot preotii ar rezolva unele probleme daca ar spune la spovedanie sau dupa predica.Preotul are un cuvant de spus.
|
|||
|
|||
Ar fi prea frumos sa putem schimba ceva in bine !Societatea in care traim este intr-o continua degradare la toate nivelele.Luand atitudine , te trezesti cu capul spart, uneori chiar la propriu.Sunt o fire extrem de vulnerabila.Personal nu am reusit si cred ca nu voi reusi sa determin pe cineva sa-si schimbe comportamentul.Asa cum spunea cineva mai sus, depinde de cultura si educatia fiecaruia.
Fie, ca Bunul Dumnezeu sa lumineze intunericul mintii si inimii poporului nostru , sa poata iesi din mocirla in care se afunda tot mai adanc !Doamne ajuta !
"Nu va temeti de cei care ucid trupul si dupa aceea nu pot face nimic mai mult...Temeti-va de acela care , dupa ce a ucis , are putere sa arunce in gheena;adevar spun, temeti-va de acesta"(Lc.12,4-5) |
Tags |
atitudine, indiferenta |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Va rog haideti sa intindem iar mana | mara2008 | Umanitare | 0 | 17.12.2010 06:40:54 |
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 22:17:27 |
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Secte si culte | 443 | 04.08.2010 15:38:35 |
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 03.05.2010 15:24:13 |
Haideti sa ne cunoastem reciproc. Bine v-am gasit. | Remus-Emilian | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 20.01.2007 00:22:02 |
|