![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citind postarea ta mi-am adus aminte de o istorioara (adevarata) pe care am citit-o cu ceva vreme in urma: un talhar a poposit la o manastire cu gandul de a o jefui, dar ca sa poata intra in acea manastire s-a dat drept un pustnic; maica stareta cand a auzit, l-a primit cu drag si cu multa emotie i-a cerut sa-i dea voie sa-i spele picioarele; in acea manastire era o maica bolnava iar maica stareta i-a dat sa bea din apa cu care a spalat picioarele "pustnicului". Datorita credintei puternice a maicii bolnave si a maicii starete, bolnava s-a vindecat pe loc; cand talharul a vazut aceasta minune s-a pocait pe loc si a marturisit adevarul, luand hotararea de a se calugari. Iata deci roadele credintei adevarate!
|
|||
|
|||
|
Citat:
Credința în puterea lui Dumnezeu nu este fanatism ci cunoaștere. Desigur, Dumnezeu poate face minuni și prin moaște false, nimic nu-L împiedică, dar noi trebuie să avem clarificat ceea ce credem, nu să ne mințim, ca să nu cădem ulterior.
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Acatistul Sfintei Cruci | Florin-Ionut | Rugaciuni | 13 | 06.04.2013 00:51:41 |
| Rugaciunea Sfintei Cruci | cristi_1971 | Intrebari utilizatori | 0 | 26.09.2011 09:09:01 |
| Inaltarea Sfintei Cruci | Tia | Diverse Sarbatori | 32 | 16.09.2011 23:52:02 |
| Semnul Sfintei Cruci | alinnasser2010 | Generalitati | 22 | 30.05.2011 13:06:32 |
| SEMNUL SFINTEI CRUCI | iosif | Generalitati | 24 | 29.05.2010 13:07:23 |
|
|