![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Evident! Ce altceva?
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu am intalnit oameni care sustin (prosteste) ca desi Iisus Hristos este Fiul lui Dumnezeu, El nu ar fi Dumnezeu! Nu o data am auzit astfel de lucruri. De aceea eu imi invat copilul sa spuna Dumnezeu Fiul (in loc de Fiul lui Dumnezeu) ca sa nu exista vreo umbra de dubiu in mintea lui. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Hristos Iisus este Dumnezeu adevarat si om adevarat. Este Fiul lui Dumnezeu si fiul omului. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
nu fac prozelitism. iar daca as face in nici un caz n-as face pt vreo secta crestina sau islam, cred ca este evident ca sunt adeptul unei gandiri libere iar islamul, ca si crestinismul, nu incurajeaza asa ceva (pana acum n-am primit vreun raspuns argumentat ci doar trimiteri la "crede si nu cerceta") |
|
|
|||
|
|||
|
Interesanta intrebare...
Dar nu stiu sa-ti raspund.
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si daca tot vrei sa fii sincer si nemincinos cu tine.. recunoaste ca nu ma cunosti.. deci nu vad de ce-mi tot spui Irina (ma stii de undeva? m-ai visat azi noapte? ce-ti veni de ma numesti asa?) Citeste bine numele meu de utilizator and stick to it! Nu vad de ce crezi ca fac lobby impotriva ta.. cand am cerut banarea ta te-am anuntat in prealabil (in caz ca vrei sa-ti schimbi atitudinea). Daca vrei sa stii adevarul, acum atitudinea ta anti-ortodoxa este atat de evidenta incat nu cred ca mai pacalesti pe cineva ca ai fi credincios.. deci orice lobby nu-si are rostul.. oamenii vad singuri si se feresc. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Treimea este însăși natura existenței divine, nu o stare adoptată. Treimea nu este o necesitate pentru că Dumnezeu nu are necesități. De ce sunt Trei Persoane? Dar de ce ar fi doar una? Tocmai aici stă frumusețea, că Dumnezeu nu este un singuratic ci o comuniune de persoane și nu a creat un singur om ci o familie mare de oameni. Noi nu putem pătrunde cu mintea în tainele existenței divine, dar cu puterea de înțelegere ce o posedăm înțelegem că acel concept de Dumnezeu-persoană unică e inferior celui de Dumnezeu-Treime, chiar și pe plan filozofic. Pentru că persoana (divină, umană sau îngerească) se poate realiza numai în comuniune cu alte persoane, singur nu există decât o pustietate sfâșietoare. Citat:
Deci, dacă îl ai pe Dumnezeu nu e mai logic să te adresezi Lui? Ce speri să obții mai mult de la niște oameni decât de la El?
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daca este vorba de o inventie/ prejudecata/inchipuire evreiasca a lui Avraam si toti sfintii si profetii Vechiului Testament, atunci tu cu gura ta denigrezi si NT si pe Hristos si orice Revelatie ca fiind inexistenta, deoarece este in legatura directa de RUDENIE si TESTAMENTARA cu ce a spus de ex Isaia! Daca Noe, David, proorocii in MONOTEISMUL LOR, NU au vorbit direct cu Dumnezeu dupa teoria ta, ar insemna ca nici Hristos nu ar fi existat! DECI ca urmare MONOTEISMUL este parte integranta din credinta crestin - ortodoxa, oricit ai incerca sa o dai cotita. Te-ai nascut cumva la Ploiesti? :))) |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| A fost Iisus fiul lui Dumnezeu? | cosmotech | Generalitati | 6 | 16.10.2011 20:25:44 |
| Iisus Hristos=Fiul lui Dumnezeu? | joshoo | Generalitati | 8 | 03.11.2010 14:02:11 |
| Dl IIsus stia ca este fiul lui Dumnezeu? | annajanette | Generalitati | 27 | 28.06.2010 15:03:42 |
| Demonii cred Adevarul, ca Hristos este Fiul lui Dumnezeu.SI DEMONII SE MANTUIESC ? | gpalama | Secte si culte | 23 | 31.05.2010 23:07:54 |
| FIUL, sau UNUL din fii lui Dumnezeu | andreicozia | Din Noul Testament | 17 | 23.02.2010 23:25:31 |
|
|