![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Vezi rezultatele sondajului: Doresc ca: | |||
| neo-protestantii/musulmanii sa fie exclusi de pe forum! |
|
6 | 8,82% |
| neo-protestantii/musulmanii sa ramina! |
|
28 | 41,18% |
| doresc un forum pur ortodox! |
|
34 | 50,00% |
| Votători: 68. Nu poti vota in acest sondaj | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mai postez odata poate acum citesti mai bine: Dupa ce "tricesimusquintus" a spus si a dat si citat din Biblie ca e pacat sa bem sange, tu ai dat alt citat "Pai n-a spus Iisus: "cine nu va bea singele Meu...."? Eu ce sa inteleg din ce ai postat? Apoi am scris: "Deci dumneavoastra credeti ca apostolii au baut sange? Ma faceti sa rad :) Ortodocsii ingurgiteaza sange? Nu vedeti ce vrea sa spuna Mantuitorul? " Sunt niste intrebari la care raspunsul vine de la sine. Nu am afirmat ca ordodocsii beau sange si nici macar nu am insinuat asta. Nimeni nu bea sange. Vad ca iti suntem incomozi pe-aici. Si totusi nu facem altceva decat sa ne aparam acuzatiile care ni se aduc. A mai postat cineva si a afirmat ca, citez, "Desi acesti crestini dupa Evanghelie locali sunt afiliati cu cei de origine străină, cele două ramuri au neîntelegeri pe tema practicarii botezului, cei "de import" neacceptând nici un botez." Asta e minciuna! Eu am fost botezat adult, la fel ca toti membrii din biserica mea CDE. Deci acceptam botezul adultilor. |
|
|
|||
|
|||
|
Nici eu n-am votat încă
|
|
|
|||
|
|||
|
Nici eu n-am votat nici pe nikul asta, nici pe celalalte pe care le am si nu o sa votez nici daca ma baneaza si ma inscriu iara!
tricesimusquintus daca o sa vezi (si o sa vezi cu siguranta) ca nu sinteti doriti, pleci? Nu prea cred voi sinteti tare "lipiciosi"! |
|
|
||||
|
||||
|
Nu vad nici un rau in a discuta cu cei de alta credinta,
atata vreme cat ne cunoastem dreapta credinta si avem dragoste in cuvintele adresate lor.
|
||||
|
||||
|
Subscriu la cele de mai sus.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ignorati sectantii | Lucian008 | Secte si culte | 1845 | 04.03.2024 13:36:50 |
| Ce rost are sa postim ? | gheorghe roger | Intrebari utilizatori | 8 | 18.08.2012 19:56:14 |
| Daca tot vorbim de arta sa discutam si despre ACTORI | alinaR | Arta bisericeasca in general | 13 | 28.10.2010 14:06:23 |
| Un mesaj crestin ortodox catre ecumenisti! | ortodox4life | Generalitati | 0 | 17.10.2008 10:02:44 |
| Ce rost are o strada care nu duce la Biserica? | Ioan_Ciobota | Generalitati | 8 | 25.07.2008 09:14:39 |
|
|