![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
asa este draga marius doamne ajuta!
|
||||
|
||||
|
Citat:
Sa nu mai adaug si faptul ca avea grave invataturi ratacite de la dreapta credinta ortodoxa. |
|
|
|||
|
|||
|
"Un locuit de Dumnezeu este strămutat în alte evidențe ale existenței. Prezența Lui ( a lui Dumnezeu în om ) provoacă lumea și o antrenează într-un conflict de limită. Lumea nu mai are ce-i face , decît să-i omoare mărturisitorii , amăgindu-se că prin aceasta a scăpat de realitatea ce-i contraziyce si-i mustră liniștea." - Părinte Arsenie Boca - "OMUL, ZIDIRE DE MARE PREȚ"
|
|
|
|||
|
|||
|
Deci in concluzie, eu am numai cuvinte de lauda la adresa acestui parinte pe care intr-adevar il consider un preaiubit al lui dumnezeu.
Last edited by ghetsimani; 31.08.2010 at 02:41:46. |
|
|
|||
|
|||
|
Buna ziua.Va rog mult din tot sufletul.,valabil pt cei care nu cred In PREA SFANTUL ARSENIE BOCA.Parintele a poruncit sa nu fie canonizat.si nu va fii vreoodata.canonizat.fiindca nu ne va mai ajuta de acolo unde este acum .In cer.Daca ave ti macar bunul simt.cei care il mai aveti .Nu va ramane dacat sa ajunge ti la mormantul PARINTELUI ACOLO UNDE FLORIILE NU se ofilesc niciodata.S ruga ti va .fiindca Parintele a specificat clar.EU MA DUC,DAR DE ACOLO DE UNDE VOI FI,AM SA VA AJUT MAI MULT CA SI PANA ACUM.
Imi pare rau pt cei care nu cred IN harul PARINTELUI. LA REVEDERE |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
dacă tot credeți, credeți drept. spui că a poruncit să nu fie canonizat și totuși îi spui "PREA SFANTUL". asta este semn de idolatrie și erezie. doar când este vorba de Dumnezeu sau Maica Domnului, folosești "prea sfantul/sfanta". |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Parintele Arsenie Papacioc si P. Ioanichie Balan -despre ratacirile P. Arsenie Boca http://www.youtube.com/watch?v=w9AAI...mment_received |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Care sfant a cerut canonizarea? Citat:
Citat:
Nu stim-nu vorbim.
|
||||
|
||||
|
Eu știu că părintele a cerut să nu fie deshumat, nu canonizat.
|
|||
|
|||
|
si preotii vb mereu de acest parinte
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Parintele Arsenie Boca | Carmen FUNIERU | Biserica Ortodoxa Romana | 141 | 20.01.2014 17:22:05 |
| PR. ARSENIE BOCA | cristina83 | Mari Duhovnici si predicile lor | 70 | 17.01.2013 15:14:43 |
| 7 intamplari cu Arsenie Boca | florisca | Generalitati | 13 | 31.08.2010 21:40:31 |
|
|