Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.08.2010, 16:22:50
raisa2006 raisa2006 is offline
Member

Data înregistrării: 11.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Sincer nu stiam nici de aceasta manastire .Credeam ca e vorba de man Prislop din Moisei. Voi incerca sa ajung si acolo.Imi pun nadejdea in Dumnezeu !
Vechi 28.08.2010, 18:31:59
ingerul_pazitor ingerul_pazitor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.08.2010
Locație: bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de carmenserghi Vezi mesajul
Eu ,de Parintele Arsenie Boca aud,(citesc) pt prima data aici pe forum.
Sunt surprinsa cat de multi crestini il iubesc... inseamna ca il simt, inseamna ca "lucreaza"..
si preotii vb mereu de acest parinte
Vechi 28.08.2010, 19:30:56
Ostasul's Avatar
Ostasul Ostasul is offline
Member

Data înregistrării: 10.05.2010
Locație: Romania
Implicit

Citindu-i cartile parintelui Arsenie Boca observi ca se petrece o schimbare in tine. Oare nu este si aceasta o minune?
Vechi 28.08.2010, 23:18:05
cristian67
Guest

Implicit cine are minte sa ia aminte

Citat:
În prealabil postat de ingerul_pazitor Vezi mesajul
si preotii vb mereu de acest parinte
sigur ca vb si preotii dar cine mai merge in biserici sa-i asculte?cati dintre noi mai mergem duminica la Sfanta Liturghie?desi,,Crestinismul nu e o afacere de duminica ,ci e o stradanie de toate zilele''lucru spus de Preacuviosul Parinte ARSENIE,televiziunile prezinta faptele nesabuite ale unor rataciti pentru a cicatriza si mai mult sufletele romanilor,in loc sa prezinte documentare cu marii parinti ai crestinismului,se duce o ampla campanie de becalizare si manelizare a acestei tari care este credeti-ma o gura de rai,dar Bunul Dumnezeu va orandui lucrurile asa cum stie El mai bine
Vechi 28.08.2010, 22:52:04
cristian67
Guest

Angry cine are minte sa ia aminte

Citat:
În prealabil postat de carmenserghi Vezi mesajul
Sunt surprinsa cat de multi crestini il iubesc... inseamna ca il simt, inseamna ca "lucreaza"..
Il simtim,dar suntem putini aceia,e trist ca marea majoritate simt altceva,dar comenteaza fara sa stie,fara sa vada ceva si ce e si mai trist ca vin cu citate din fratii Grimm
Vechi 31.08.2010, 22:58:12
anamaria.lupu anamaria.lupu is offline
Member

Data înregistrării: 25.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de raisa2006 Vezi mesajul
l-am descoperit pe parinte datorita unei icoane pictate la biserica unde merg eu de obicei.si asa am fost curioasa sa aflu mai multe despre dumnealui.Citeste cartile "Marturii despre parintele ARsenie Boca" si "noi marturii despre parintele Arsenie Boca" si il vei iubi si tu,ti se va face pielea de gaina dupa ce vei auzi ce facea,ce spunea,cate stia,cine era.Traieste in cer si ne ocroteste,te invit sa il cunosti asa cum l-am cunoscut si eu,din carti.Il vei iubi!Doamne ajuta!
Vechi 28.08.2010, 19:33:52
alexandutza alexandutza is offline
Junior Member

Data înregistrării: 08.03.2009
Exclamation

aaa chiar cine la facut sfint,!??? eu nu am auzit nimnicaa,?
Vechi 28.08.2010, 22:56:54
cristian67
Guest

Citat:
În prealabil postat de alexandutza Vezi mesajul
destupa-ti urechile de lut,in sufletele miilor de romani este sfant,du-te la Prislop si convinge-te singura,dar trebuie neaparat inainte sa nu te ,,murdaresti '',oameni din toata tara stau la coada pentru a atinge si saruta crucea din lemn de tei de pe mormantul Sfantului Parinte Zian Valean(numele de botez)ARSENIE de ieromonah
Vechi 28.08.2010, 23:22:59
vlad90's Avatar
vlad90 vlad90 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.05.2009
Locație: Rivulus Dominarum
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alexandutza Vezi mesajul
Nu cred ca un om de genul parintelui are nevoie de o astfel de "distinctie" pentru a fi sfant in sufletele noastre.

Citat:
În prealabil postat de Ostasul Vezi mesajul
Citindu-i cartile parintelui Arsenie Boca observi ca se petrece o schimbare in tine. Oare nu este si aceasta o minune?
Sa stii ca asta pot sa spun si eu.
Vechi 28.08.2010, 23:43:38
cristian67
Guest

Citat:
În prealabil postat de vlad90 Vezi mesajul
nu cred ca un om de genul parintelui are nevoie de o astfel de "distinctie" pentru a fi sfant in sufletele noastre.

Sa stii ca asta pot sa spun si eu.
eu ce sa va spun decat ca parintele drag mi-a scimbat sensul vietii,in august am fost de 5 ori la prislop si nu ma-ntrebati de ce,ma cheama acolo parintele drag
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintele Arsenie Boca Carmen FUNIERU Biserica Ortodoxa Romana 141 20.01.2014 17:22:05
PR. ARSENIE BOCA cristina83 Mari Duhovnici si predicile lor 70 17.01.2013 15:14:43
7 intamplari cu Arsenie Boca florisca Generalitati 13 31.08.2010 21:40:31