![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
trenuie sa ma conving, nu cred asta deocamdata.
|
|
|
|||
|
|||
|
sa inteleg ca nu impartiti in doua biserica lui Dumnezeu? mai inainte intelesesem ca pt dvs. una erau credinciosii si alta preotii.?! ati vrut sa spuneti asta?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pe mine ma intereseaza sa inteleg Biblia ortodoxa, planul lui Dumnezeu pentru mine. punct! |
|
|
|||
|
|||
|
Dati-mi voie sa va corectez: "vocea sperantei" se numeste ceea ce sustineti dvs. ca ascultati.
Citat:
Cine a spus ca nu are probleme cu pacatul? Incercati sa fiti corect si echilibrat in afirmatii. Citat:
Aveti grija cum aruncati cuvintele caci ele va vor osandi: "Cãci din prisosul inimii grãieºte gura. Omul cel bun din comoara lui cea bunã scoate afarã cele bune, pe când omul cel rãu, din comoara lui cea rea scoate afarã cele rele. Vã spun cã pentru orice cuvânt desert, pe care-l vor rosti, oamenii vor da socotealã în ziua judecãtii. Cãci din cuvintele tale vei fi gãsit drept, si din cuvintele tale vei fi osândit."(Matei 12:34-37). Dumneata, domnule bairstow, crezi ca vei fi gasit drept, pentru cuvintele scrise? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Se exprima foarte simplu clar, pe intelesul tuturor. Explica bine de tot si am si posibilitatea sa le pun intrebari si sa primesc raspunsuri online. Pana acum nu am primit nici o ocara chiar daca intrebarile mele sunt traznite de tot. Este diferenta mare intre ei si voi. Primul mesaj ce am primit pe acest forum a fost; " cine esti si ce doresti??" primul lor mesaj: esti binevenita pe frecventa radio Vocea Sperantei. Asa ca mi-am amintit ce a zis Domnul Hristos: "După roadele lor îi veți cunoaște Că orice pom bun face roade bune, iar pomul rău face roade rele.Nu poate pom bun să facă roade rele, nici pom rău să facă roade bune." S-a implinit aceasta. Asa ca imi ramane doar sa sa se implineasca aceasta:citez "19. Iar orice pom care nu face roadă bună se taie și se aruncă în foc." |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Crestin sau Ortodox | catehumen | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 109 | 20.01.2014 12:21:02 |
| pomelnice pe crestin ortodox | steliana-steli | Generalitati | 1 | 22.12.2011 18:49:45 |
| Catehismul ortodox - audio | strajeru | Generalitati | 0 | 03.08.2011 03:48:32 |
| Reactia familiei adventiste la botezul ortodox al sotului | elenavioletacocos | Secte si culte | 0 | 27.10.2009 09:24:06 |
|
|