![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
ar trebuie sa te preocupe oile negre care isi fac veacul pe la voi prin adunari. lasati-ne pe noi ortodocsii ca are Dumnezeu grija de toti. hai sa ne vedem fiecare de ograda noastra.
|
|
|
|||
|
|||
|
Asta am și făcut. Îl motivam pe ionut stefan să se preocupe de ortodocșii din ograda lui. :)
|
|
|
|||
|
|||
|
nu am stiut ca esti prooroc,cu ti-ai dat tu seama ca ortodocsi mor nepocaiti. nimeni nu poate spune ca sa pocait sau este pocait (in afra de sectanti SLUJITORII DRACILOR) acest lucru il aflam numai la judecata de apoi cel ce crede ca este pocait este stapanit de duhul mandriei al inselarii si mincinos se numeste.cat despre botez se stie ca nimeni nu va ajunge la tatal decat daca va trece prin acesta poarta si cum clipa mortii nu o cunoaste nimeni pt asta se boteaza copilul imediat dupa nastere.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Și cine sunt acești "sectanți" după mătăluță proorocul? |
|
|
|||
|
|||
|
Buna ziua. Permiteti-mi si mie o scurta interventie aici.
Tricesimusquintus, vad ca aveti un dinte foarte mare impotriva botezului pruncilor. Spuneti ca el trebuie precedat de pocainta si mai ales de alegerea constienta, la maturitate. Fara aceasta alegere constienta, nu exista mintuire. Caci scrie: "daca nu se naste cineva din apa si din Duh, nu poate sa intre in Imparatia lui Dumnezeu" - Ioan 3:5. Deci nu exista mintuire fara botez, Iisus o spune clar. Tricesimusquintus, ati afirmat la pagina 3 a topicului: "Încrederea consistă în convingerea că Dumnezeu mântuiește pe pruncii creștinilor și fără a fi botezați. Dovedim neîncredere când suntem torturați de ideea că vai să nu moară copilul nebotezat!" As dori de la Dvs sa explicati pe ce citat din Scriptura va bazati spuneti spuneti ca "Dumnezeu mintuieste pruncii fara sa fie botezati". Vreau un citat in care sa se afirme negru pe alb ca pruncii, repet, pruncii, pot intra in Rai nebotezati. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Serios? Cine te-a [dez]informat și pe matale? Deranjați, speriați? Hai să fim serioși! |
|
|
|||
|
|||
|
Dupa logica ta, toti copiii vaccinati ar trebui sa fie feriti de toate bolile?
Citat:
|
|||
|
|||
|
Întreabă-l pe preotul din snoavă ("prinde orbu', scoate-i ochii"), el a folosit comparația respectivă.
|
|
|
||||
|
||||
|
Spun unii aici că botezul ar trebui să aibă acceptul celui care va fi botezat. Părinții mei dimpreună cu preotul și nașii s-au ocupat de botezul meu când eram prunc. Le mulțumesc pentru asta! Cred că toți creștinii (indiferent de confesiunea religioasă) care postați aici nu regretați faptul că ați fost botezați. Ca o paranteză: de vreo câțiva ani se auzea la știri despre un individ slab de înger care Îl dădea în judecată pe Dumnezeu pentru restituirea banilor care s-au dat pentru că a fost botezat, dar și alte minunății...
Alții spun aici că Sfintele Taine sunt obligatorii la ortodocși - și faptele bune sunt obligatorii la toți creștinii (deci participăm la ele cu drag). Apoi Sfânta Taină a Preoției nu este obligatorie dacă nu te simți vrednic a o împlini. După ce particip la Sfintele Taine ale Mărturisirii, Cuminecătorii, Mirungere, Maslu, mă simt mult mai bine, mai ușurat de patimi și cu dorință mai mare de a mă îndrepta. Doamne ajută-ne!!! |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Arsenie Boca si Sfanta Taina a botezului | alynna | Biserica Ortodoxa Romana | 22 | 10.05.2013 09:28:51 |
| Care este sensul Botezului Domnului? | Florin-Ionut | Botezul | 33 | 07.01.2013 16:38:30 |
| Taina Botezului in cadrul Sfintei Liturghi | georgeval | Botezul | 22 | 22.02.2012 00:08:48 |
| Taina Botezului în Filocalie | NECTARIE | Botezul | 6 | 23.11.2011 16:34:34 |
|
|