![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Iulia team vazut sa mai intri ,sper ca sunteti bine ,ceea ce ma ingrijoreaza este ca erai cu moralul la pamant din cauza grijilor si tot ceea ce te inconjoara in ultimul timp ,te sfatui din nou sa te gandesti ca ai trei copilasi mimnunati de care au nevoie enorm de tine asa ca punete pe picioare intrucat incepe scoala si fetita si trebuie sai fii alaturi acum la inceput nui emana frica sau emotiile tale incurajeaz-o ,iti doresc sanatate si sper din suflet sa fi rezolvat in mare parte cu rechizitele si ce mai era necesar ,saruta copilasii din partea mea ,Dumnezeu sa va fie alaturi ,Doamne ajuta .
|
|
|||
|
|||
![]()
Iulia nu team mai vazut sa mai intri ,sper ca sunteti bine ,ceea ce ma ingrijoreaza este ca erai cu moralul la pamant din cauza grijilor si tot ceea ce te inconjoara in ultimul timp ,te sfatui din nou sa te gandesti ca ai trei copilasi mimnunati de care au nevoie enorm de tine asa ca punete pe picioare intrucat incepe scoala si fetita trebuie sai fii alaturi acum la inceput nui emana frica sau emotiile tale incurajeaz-o ,iti doresc sanatate si sper din suflet sa fi rezolvat in mare parte cu rechizitele si ce mai era necesar ,saruta copilasii din partea mea ,Dumnezeu sa va fie alaturi ,Doamne ajuta .
|
|
|||
|
|||
![]()
Dragi crestini ,am vorbit aseara foarte putin cu Iulia si mia zis sa va scriu aici cate ceva si despre ei ,ieri a fost prima zi de scoala si de gradinita a copiilor ei au fost cuminti au asteptat cu nerabdare ziua de azi sa plece din nou ,insa a avut aseara sedinta cu parintii pentru fetita de clasa 1 la ora 5 si i sa dat lista cu cele necesare din care nu are nici jumatate macar din ce este scris pe lista si anume ,cele caiete speciale si celelalte costisitoare ea nu are posibilitate sa le cumpere deoarece pana pe 20 are chiria de dat lumina si asociatia ,va rugat din nou daca puteti sa o ajutati ,pentru emilian cel mijlociu sedinta o va avea astazi dar nu stiu ora la care ii va da si lui o lista cu cele necesare va roaga din suflet sa o ajutati si va transmite multa sanatate la toti si un Doanmne ajuta tuturor celor care sunt aproape de ei ,eu va multumesc ca sunteti alaturi de ei ,.Dumnezeu sa va ajute Iulia sa reusiti sa luati putin din cele necesare .
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
semipareza pe partea stanga | cornel cornel | Intrebari utilizatori | 7 | 16.01.2011 22:13:38 |
De ce unele femei nu au dureri la nastere? | taluta | Intamplari adevarate | 72 | 01.09.2010 17:00:30 |
Prietena mea ia anticonceptionale numai ptr dureri | alinu | Generalitati | 41 | 21.07.2009 01:01:50 |
Semnul Sfintei Cruci- de la dreapta la stanga | georgeval | Generalitati | 0 | 22.03.2009 17:13:05 |
|