![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
O micuță corectură: de fapt te victimizezi singur.
|
|||
|
|||
|
foarte adevarat Dragos...si sincer cred ca cel mai bine este sa sfarsesc in tacere
pe acest forum ca sa ...nu ispitesc sfiinti si mai bine sfintesc nimicul din viata mea.. cat despre interpretarea bibliei ..ai foarte mare dreptate ...depinde de interpretare si mai ales de interpret... cati interpreti sunt?... Ma retrag in tacere si ierta fiu inainte...sincer nu am vrut sa va tulbur linistea... http://www.youtube.com/watch?v=hwQIT...eature=related Un fel de a spune .....se asterne tacere peste topicuri ...ma voi rezuma la muzica citate...fara a mai invata pe nimeni nimic...daca toti cred ca eu ii invat...ma repet ..vorbeam cu mine...dar cred ca nici acest drept nu il pot avea in acesta lume ... |
|
|
|||
|
|||
|
Adică dumneata așa mă corectezi de contrazici priceperea ta viceversată?
Păi n-am zis că doar mie mi se pare că mă victimizează și mă urmărește cineva? Deci nu e clar că eu eram nebunul? Iată însă că dumneata contrazici ceva întărind defapt ce susțineam eu... Păi nu e clar că mă victimizam singur și că marilena B defapt susținea tot ce am scris? Eu așa am priceput exact pe text, deși aveam o vagă bănuială îndoielnică... dar iată că tu mi-ai spulberat-o complet... deci e clar, eu mă victimizam și dânsa mă susținea... atât de frumos. Mulțumesc deci și ție și ei că m-ați lămurit voi pe mine... sau viceversa. Last edited by vsovivi; 22.08.2011 at 09:50:22. |
|
|
||||
|
||||
|
Toți cei din Cluj au meșteșugul acesta de a face din negru alb?
|
|||
|
|||
|
Oare n-ar fi mai bine să-i ascultăm cu toții pe profeți, și pe cei ce nu stau pe tușă ci duc greul pe teren și au murit pe câmpul de luptă? Întreb și eu, așa... ca tom și jerry.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
MIe mi s-a parut ca de fapt e de acord cu tine si ii critica pe cei ce nu sustin o Biserica universala si idei ecumeniste. E adevart, nu am citit toate mesajele de aici. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
„să te mustre pe tine Domnul!” ...că la funcția pe care o am, doar Domnul mă mai poate mustra eficient... ca să mă înțepe la inimă... Da, ea sărmană mă susținea și eu am speriat-o încât a dorit să se retragă... N-am vrut s-o speriu ci s-o înțeleg... Dar ți se pare că eu aici susțin idei ecumeniste? Eu vorbeam de singura biserică adevărată, cea din prooroci și sfinți și credincioși în Sfânta Treime împreună cu toți îngerii și sfinții și mucenicii, precum în cer așa și pe pământ, întru ascultare de Cuvântul lui Dumnezeu de la întemeirea lumii și până azi. Crezi tu că eu militez pentru vre-o unire între păgâni și eretici și protestatari? Eu doar mă bucur de Adevărul pe Calea Lui, cea strâmtă cu urcuș, ca să poată intra prin gaura de ac... Deci eu mă bucur de Viață, căci m-am molipsit de la ciori și de la crinii câmpului ca să nu-mi mai fac griji deșarte; ce arte? Păi arte marțiale și joiale, că fariseu ce se lăuda cu faptele sale, postea și el marți și joi, una anul ăsta și una la unul și la mulți ani la toată gLumea. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
In legatura cu Adevarul, tu spui adevarul tau, cum si penticostalul spune adevarul sau, adventistul pe al sau si toti cred ca acel adevar si si cel adevarat. Dar cum nu cred ca esti in BO (nu stiu exact pozitia grupului Noul Iersualim fata de BO) si ai conceptii diferite de invatatura BO lasa-ma sa ma indoiesc ca tu spui chiar tot adevarul. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Despre Post in Biserica universala | achimovjan | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 9 | 06.05.2010 14:53:11 |
| Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta | mihailt | Generalitati | 15 | 09.12.2009 15:00:47 |
| BISERICA UNIVERSALA | mara2008 | Generalitati | 8 | 06.08.2008 06:07:57 |
|
|