![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pomul arata diferenta dintre ce este bine si ce este rau. da? Cand Dumnezeu iti deschide mintea incepi sa vezi cu adevarat ce este defapt bun si ce este rau! nu ceea ce te invata filmele, televizorul, anturajul etc deci trebuie sa te contrazic, da, eu sunt de parere ca menirea acelui copac era de a deschide mintea. Si atunci intreb din nou de ce nu vedem defapt ce este defapt rau? si nu vedem ce este defapt bine? daca ziceti ca nu doarme sau stiu eu hipnotizata lumea asta... Last edited by geo_olt; 26.07.2010 at 02:25:11. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Last edited by Delirul; 26.07.2010 at 02:06:41. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ca ortodox ar trebui sa intelegi de ce trebuie sa ne intoarcem spre Dumnezeu si sa fim sfinti... Daca nu stii, poti afla. Dar nu poti pune pe acelasi nivel "deschiderea mintii prin droguri" cu credinta in Dumnezeu. Prima este iluzie, si nu vine de la Dumnezeu. Si atunci de la cine poate fi, stii? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
De ce nu avem constiinta trezita, mintea deschisa daca Adam si Eva au mancat deja din pom si asta cautau ei; si de ce lasa Biserica toata lumea asta sa fie hipnotizata si sa doarma si nu incearca sa o trezeasca, sa-si dea viata pentru Iisus in adevaratul sens al cuvantului. te rog citeste si ultimele 4 posturi in spate poate reusesti sa iti dai si tu cu parerea ms mult
Slava lui Dumnezeu sta în ascunderea lucrurilor Last edited by geo_olt; 26.07.2010 at 04:14:26. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Mintea in Biserica | florin.oltean75 | Generalitati | 0 | 03.07.2011 18:45:35 |
| Dumnezeu ne-a dat si mintea | apex-criss | Intrebari utilizatori | 1 | 15.02.2010 11:44:10 |
| Mintea | archanghel | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 04.09.2009 11:58:41 |
| Scrisoare Deschisa | C.tin | Resurse ortodoxe on-line | 2 | 23.11.2008 20:10:54 |
|
|