![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Daca vrei sa faci sex total cu ei/ele Pe noi ne-a invatat Dumnezeu in persoana cum sa ne iubim aproapele.la fel ne-au invatat si sfintii Sai, prin scrieri si viata lor personala. Prefer sa ascult de Sf. Vasile cel Mare, Sf.Ioan Gura de Aur si alti sfinti care ma invata cum sa imi iubesc aproapele decat sa ascult de o preadesfranata care face p-aici propaganda desfraului peste fire. |
|
|
||||
|
||||
|
Ma refeream la voi. :|
La faptul ca voi ati trebui sa va iubiti aproapele, chiar daca este diferit de voi. Aveti niste minti ingrozitor de bolnave si incapatanate.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Preadesfranata? :)) De unde pana unde?
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Se poate ierta un astfel de pacat ? | marianmarian | Generalitati | 22 | 05.10.2013 09:45:59 |
| Poate fi considerat pentru ea un pacat sau o fapta buna? | miti29 | Botezul | 4 | 16.12.2011 23:50:40 |
| Poate un crestin ma poate ajuta? | andrei1994 | Umanitare | 6 | 16.10.2011 16:02:01 |
| Divortul- poate fi considerat pedeapsa a lui Dumnezeu?! | leonard78 | Generalitati | 37 | 24.05.2011 21:19:44 |
| Antena1 vede in 666 doar o superstitie,(considerat de unii ca fiind numarul satanei) | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 03.02.2009 08:57:00 |
|
|