Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.07.2010, 14:31:20
ioanmaria ioanmaria is offline
Junior Member

Data înregistrării: 28.06.2010
Exclamation Ce nevoie avem sa discutam despre asta ?????

Dar ce va trebuie sa stiti despre asta, astea nu sunt lucruri despre care sa vorbesti si pe care sa le amintesti. Mai ales intr-un loc crestin si intre crestini. Noi vrem sa stim cum sa ne apropiem mai mult de Dumnezeu, haideti sa punem problem astfel, cu Dumnezeu punct de orientare si reper. Si astfel vom colecta si raspunsuri folositoare.
Reply With Quote
Vechi 06.07.2010, 14:57:12
seraph seraph is offline
Junior Member

Data înregistrării: 19.05.2009
Religia: Ortodox
Implicit :)

Energii pozitive? fizica cuantica? psihisme/metapsihica? puterea mintii? - presupun ca ai banuit ca te aflii pe un forum crestin ortodox,oamenii atunci erau primitivi??? asta de unde ai scos-o? Pune mana si citeste Sf. Parinti - in special Viata si invatatura Sf. Grigore Palama - despre energiile create si necreate ale lui Dumnezeu . Fizica insemna la inceput o stiinta in acord cu legile naturii date de Dumnezeu omului. Mai oameni buni, terminati-va cu toate modernismele astea, caci multi profeti mincinosi vor aparea in zilele cele de pe urma si vor face mari minuni, hai sa ne oprim sa incercam sa le punem pe aceleasi plan modernismele astea de 2-3 bani (nu de alta, dar astazi sunt, maine apar altele) cu Sf. Traditie lasata noua chiar de Mantuitorul nostru Hristos.
Inca ceva - ai auzit de maxima asta : "teologie - filozofie - psihologie" - te intreb acuma, de ce crezi tu ca psihopupu este ultima?
Back to the rainbow? asta este un simbol cat se poate de clar al new-age-ului ,acuma vedeti de unde vin toate elucubratiile astea .
Doamne ajuta!

Last edited by seraph; 06.07.2010 at 15:01:48.
Reply With Quote
Vechi 06.07.2010, 15:12:45
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

Ai dreptate,frate,unii sunt primitivi si astazi...
Pana la urma ce mare diferenta este intre a incerca sa ucizi fizic un om cu pietre sau a incerca sa ii ucizi libertatea spiritului ?:)
Vechi 06.07.2010, 22:47:15
Langu Langu is offline
Banned

Data înregistrării: 08.02.2009
Locație: Madrid
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Langu
Implicit

Citat:
În prealabil postat de elom Vezi mesajul
Am auzit că unii s-au vândut diavolului, dar cum poți să te vinzi diavolului, dacă să zicem nu ești un om păcătos pe lângă care diavolul se simte bine? Îi zici "nene Dracu, am fost om bun, dar m-am săturat. Vreau ji eu Merțan ca să moară vecinii de invidie și să fiu cu proasta aia frumoasă!"?.
Rugămintea adresată diavolui este satirică și trebuie tratată ca atare. Topicul este cât se poate de serios și trebuie tratat ca atare.
Vanzarea e un lucru serios,se face pe baza de contract,scris,fara notar,ca deh,trebuie sa demonstreze ca ai fost de acord.La negru sigur nu se poate pt.ca ramane cu jalba in protap la judecata de apoi.In schimb iti da de toate,si te bucuri de toate pana iti pierzi sufletul,pe urma nu te mai poti bucura caci ramai pustiu(e) si gol(ala).Pe bune,chiar nu ai ceva mai bun la care sa te gandesti?Iti recomand o carte; "Retele" de Eduard Punset,vei avea mult de gandit.
Reply With Quote
Vechi 06.07.2010, 23:21:35
ionut12 ionut12 is offline
Banned

Data înregistrării: 19.05.2010
Locație: IASI
Implicit Cum ne vindem sufletul diavolului?

In primul rand prin pacate nespovedite si pacatele neiertate celolarti
cat timp traim si nu lupyam pt a ne indrepta inca de vii suntem ai diavolului
deci fara sfat duhovnicesc fara rugaciune si fara iubirea aproapelui greu ne mantuim
nui destuli sa fim buni
treb sa avem ajutor ca altfel cadem ca frunzele in pacat
Reply With Quote
Vechi 07.07.2010, 02:45:01
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Implicit Cum ne vindem sufletul diavolului?

Iaca-ta mare taina, bre, pai, foarte simplu, deschidem gurita, si, emitem ceva sunete guturale, din coarda lu' vocala, la care noi le zicem "vorbe de duh", si'i gata, targu'i incheiat...parafat, stampilat, validat, intabulat, publicat in "Monitoru' Oficial a lu' Iadu'".
Vechi 07.07.2010, 02:56:43
Sekhmet
Guest

Implicit

din cate am aflat, se face un "contract" cu diavolul scriind cu sangele in schimb de cateva dorinte. Persoanele in questiune au murit intr-adevar si scriisoarele au fost gasite de catre familiari.
(Legende metropolitane)

Cu atata rau in lume, ce rost sa mai vinzi sufletul. Daca faci pacate pentru el ii bine.
Reply With Quote
Vechi 15.07.2012, 23:13:17
Illuminatul Illuminatul is offline
Banned

Data înregistrării: 15.07.2012
Implicit Simplu si usor

Uite aici,
http://www.angelfire.com/empire/serp...6/SATANIC.html
Reply With Quote
Vechi 16.07.2012, 21:11:24
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de elom Vezi mesajul
Am auzit că unii s-au vândut diavolului, dar cum poți să te vinzi diavolului, dacă să zicem nu ești un om păcătos pe lângă care diavolul se simte bine? Îi zici "nene Dracu, am fost om bun, dar m-am săturat. Vreau ji eu Merțan ca să moară vecinii de invidie și să fiu cu proasta aia frumoasă!"?.
Rugămintea adresată diavolui este satirică și trebuie tratată ca atare. Topicul este cât se poate de serios și trebuie tratat ca atare.
de ce te intereseaza astfel de lucruri INUTILE? Cu ce te ajuta?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Daca vinde cineva unele carti sunsray Stiri, actualitati, anunturi 4 20.03.2012 23:34:34
Este cineva inginer proiectant? Sau stiti pe cineva? JustNicol Generalitati 0 04.03.2012 20:43:18
E cineva inginer proiectant?Stiti pe cineva ? JustNicol Stiri, actualitati, anunturi 0 04.03.2012 20:39:35
Marea smecherie a diavolului The_Fallen Generalitati 17 27.06.2011 15:57:12
Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, vinde harul preotiei maria_bratu Generalitati 278 16.11.2009 03:19:51