Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.06.2010, 00:35:27
mihele_m's Avatar
mihele_m mihele_m is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Timisoara
Religia: Ortodox
Citat:
În prealabil postat de eodor nastasa Vezi mesajul
Mai, va indemn sa scrieti ce va trece prin cap, despre orice, oricine si oricum...face bine...poluati aici.
Bine spus "intunericul este doar absentab lumini "
Reply With Quote
Vechi 27.06.2010, 16:40:43
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Implicit ptr eodor

strasnic ti se potriveste poza cu omul care mi l-am imaginat eu, dupa cum reiesea din scrieri.

faina treaba!
Vechi 27.06.2010, 16:42:12
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Cool haloooooooooooooooooooooooooo?

ma, azi e pustiu p'aici.
oare toata lumea doarme?
halooo????????
Vechi 27.06.2010, 16:43:49
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
ma, azi e pustiu p'aici.
oare toata lumea doarme?
halooo????????
Păi doar a șaptea zi S-a odihnit, nu?
Asta gata obligatoriu azi toată lumea doarme și lenevește.

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote
Vechi 27.06.2010, 16:46:48
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Question cu cine?

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
da' io atunci cu cine mai vb?
Vechi 27.06.2010, 16:47:31
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

`Neatza!... kidding...:))

O zi de soare dupa o saptamana de ploaie...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 27.06.2010, 16:48:31
Jane Says Jane Says is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.02.2010
Locație: KooKooLand
Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
Asta de fapt e prima zi/a 8-a zi nu a saptea
Vechi 09.09.2010, 23:43:48
Delirul's Avatar
Delirul Delirul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2010
Locație: undeva-n Moldova
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Delirul
Implicit

Citat:
Mai, va indemn sa scrieti ce va trece prin cap, despre orice, oricine si oricum...face bine...poluati aici.
Pai uite eu acuma ma gandesc oare de ce membrii KKK foloseau o cruce in flacari pt a-i intimida pe negri care tot ei i-au adus acolo sa munceasca ca sclavi. Nu mi-am clarificat niciodata acest aspect si-mi tot trece prin minte.
Omul a fost gîndit și făcut de Dumnezeu în deplină libertate și i s-au pus înainte toate condițiile pentru a-și împlini și trăi libertatea. Libertatea este darul minunat pe care l-a făcut Dumnezeu omului. Poate că prin nimic altceva Dumnezeu n-ar fi putut să-Și arate dragostea pe care ne-o poartă decît prin faptul că ne a dăruit deplina libertate de gîndire și de acțiune. ("Singuri in fata libertatii", Ieromonah Savatie Bastovoi)
Reply With Quote
Vechi 11.09.2010, 22:27:11
Don_Juan's Avatar
Don_Juan Don_Juan is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.02.2010
Locație: Terra, Calea Lactee
Implicit

Citat:
Про трудоемкость, дороговизну и сложность рисованной анимации (в частности про-диснеевской анимации) сказано предостаточно. Даже для профессионального аниматора несколько секунд жизни одного единственного персонажа могут потребовать недели кропотливой работы! Неудивительно, что полнометражный про-диснеевский мультфильм - это роскошь, которую могут себе позволить лишь крупные студии с большим коллективом художников и приличным финансированием. Для создания первой полнометражной ленты Уолту Диснею потребовалось порядка трёх лет, свыше 500 художников (одних аниматоров было три десятка) и полтора миллиона долларов! По самым скромным оценкам сегодня это деньги эквиваленты примерно $40 млн, однако следует учитывать, что Уолт Дисней, как правило, платил своим художникам крайне мало, а переработки не оплачивал вообще.

Cam asta mi-a trecut prin cap ceva mai devreme. Dar nu stiam exact cum sa ma exprim. Sper ca m-am facut inteles de toata lumea.
Vechi 11.09.2010, 22:49:16
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Don_Juan Vezi mesajul
Про трудоемкость, дороговизну и сложность рисованной анимации (в частности про-диснеевской анимации) сказано предостаточно. Даже для профессионального аниматора несколько секунд жизни одного единственного персонажа могут потребовать недели кропотливой работы! Неудивительно, что полнометражный про-диснеевский мультфильм - это роскошь, которую могут себе позволить лишь крупные студии с большим коллективом художников и приличным финансированием. Для создания первой полнометражной ленты Уолту Диснею потребовалось порядка трёх лет, свыше 500 художников (одних аниматоров было три десятка) и полтора миллиона долларов! По самым скромным оценкам сегодня это деньги эквиваленты примерно $40 млн, однако следует учитывать, что Уолт Дисней, как правило, платил своим художникам крайне мало, а переработки не оплачивал вообще.
I like it!

Citat:
În prealabil postat de Don_Juan Vezi mesajul
Cam asta mi-a trecut prin cap ceva mai devreme. Dar nu stiam exact cum sa ma exprim. Sper ca m-am facut inteles de toata lumea.
Eu sigur te-am înțeles și acum sunt lămurit buștean. Dar e OK și "la fix".
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciunea inimii pe perete Marcel_Ionut Generalitati 1 28.11.2012 21:31:33