![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Iar dumneata invata sa vorbesti cuviincios si sa te mai temperezi putin,daca nu e cu suparare!
|
|||
|
|||
![]()
Auzi, nu stiam ca pe acest forum crestin sunt atatia pupinbasisti asa ca va meritati soarta in tara aia,vorba aia daca n-ar fi atatia prosti n-ar putea trai altii bine.Stati acolo in mizeria si jegul pe care singuri il ati ales,mai vedeti si-n afara cum priveste Europa ,Romania ca pe o tara africana.de aceea ajung toti romanii care traiesc in lume sa le fie rusine de tara lor,mai ales ca situatia e mentinuta chiar de unii ca voi...Cand trebuie sa cereti buna cuviinta n-o faceti, o faceti cand nu trebuie.Daca si pe acest forum crestin (asa am crezut) ajung sa dau de pupincuristi atunci mi-e scarba de tot ce-nseamna Romania.Si cu asta am incheiat polemicile....
Last edited by wally1; 18.06.2010 at 09:29:06. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cred ca ar trebui sa incepi prin a renunta sa te mai uiti la Anyena 3 si Realitatea ... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Adresa de mail | kotom9 | Generalitati | 0 | 02.08.2010 16:50:50 |
Basescu- Unsul lui Dumnezeu! | andreicozia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 93 | 02.08.2010 15:49:15 |
Cum se sterge id ul si adresa de mail? | justine | Generalitati | 8 | 15.07.2010 12:14:06 |
Primit pe mail | LapetiteMoc | Umanitare | 18 | 14.06.2010 23:27:22 |
Adresa e-mail Sfanta Manastire Vatoped, Muntele Athos | enculescu | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 13.09.2009 17:58:07 |
|