Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.05.2010, 14:32:17
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Este doar o tactica ieftina a Masoneriei sa bage spaima si deznadejde in oamenii de rand.

Nu va fie frica, nu va lasati afectati de starea lucrurilor. Toate acestea sunt probleme lumesti, noi sa ne vedem de sufletele noastre.
Reply With Quote
Vechi 09.05.2010, 14:37:58
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Dumnezeu vrea de la tine sa nu vorbesti prostii si sa nu aberezi atit si nimic mai mult. Sa fii om normal si sa-ti pastrezi sanatatea mintala. Asa ii arati ca il iubesti

Unde am aberat?Unde ti se pare ca nu sunt un om normal?Asta suna a jignire si a atac personal.Te-a deranjat postul despre Basescu?Ai putea sa intelegi ca e doar o parere,si ca sunt oameni pro si contra Basescu.
Reply With Quote
Vechi 10.05.2010, 11:59:37
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Cu Basescu parca traim mai rai decat cu PSD.Parerea mea.Si nu sunt psd-ist si nici pnl-ist nici nimic.
Pai de asta am si ajuns aici.
Ca 20 ani ne-am certat: "cu aia e mai bine, ba nu..cu ceilalti era mai bine".
Cand de fapt, indiferent ce ar fi, aceeasi politica se duce: distrugerea economiei nationale.

Si cand te gandesti ca Ceausescu care a lasat in urma o tara fara datorii externe si fara dependenta de placaciuni fata de FMI, unde toata lumea avea unde sa munceasca pentru un salariu decent, a fost impuscat tocmai pentru: "subminarea economiei nationale".
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Pensiile functionarilor UE 9000 EURO I.Calin Generalitati 3 05.01.2011 08:11:10
asa o aratam noi dupa ce vor taia salariile annajanette Generalitati 39 30.06.2010 04:35:43