![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=s1c2h3m4i5d6t7;244200]Sa nu uitam ca pr IUSTIN a zis sa ne rugam tare caci vin vremuri f.f. grele[de saracie,lipsa de servici..]
Sa fim atenti insa: Bunicii nostri chiar daca au suferit lipsuri materiale,nu au suferit de o asemenea vreme fara credinta.Isi gaseau reazemul in credinta,care nu era asa dispretuita ca astazi. |
|
||||
|
||||
![]()
Si asta inca nu-i nimic.
Voi stiti despre proiectul e-Romania? Prin care guvernul vrea ca toti cetatenii sa aiba o identitate virtuala unde fiecare isi va avea banii "virtuali" si multe altele? Acest proiect de lege intra in vigoare toamna aceasta (din cate am auzit) si va fi temporar optional, dar in viitorul apropiat Nu va fi om care va putea vinde sau cumpara fara sa aiba o identitate virtuala! Vor disparea toti banii lichizi. Pana si bancile cu cardurile si conturile lor vor parea o solutie buna decat ceea ce ne pregateste 'elita'. Cititi: http://saccsiv.wordpress.com/2010/04...ri-totul-abso/ http://saccsiv.wordpress.com/2010/05...nimeni”/ Si mai ales http://www.razbointrucuvant.ro/2010/...ri-in-romania/ Acesta este inca un pas luat pentru a ne cizela mentalitatea sa acceptam pecetea fiarei in vremurile ce vor urma. Sa NU acceptam acest lucru. Sa refuzam cu desavarsire si cu inversunare e-Romania! Last edited by colaps; 07.05.2010 at 10:44:39. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cum facem acest lucru?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
De ce spui asta?
|
|
||||
|
||||
![]()
Problema cea mai concreta la actual este Mantuirea. Nimic altceva.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Slava tie Dumnezeul meu pentru necazul trimis.Pentru faptele mele primesc ce se cuvine.Pomeneste-ma in imparatia Ta.Fie in toate voia Ta cea sfanta " (Rugaciunea ultimului staret de la man.Optina,sfantul Nicon) Sa fim sfinti si vom schimba lumea. Dumnezeu nu ne lasa daca avem credinta. |
|
|||
|
|||
![]()
Dar ceea ce se intampla in sistemul sanitar mi se pare strigator la cer.Copiii nu mai sunt vaccinati gratis ,un vaccin costa 260 lei si trebuie platit de parinti ,medicii nu mai primesc bani pentru servicii la cei mici si se feresc sa inscrie sugari ,in spitale se moare de septicemie ,etc.
Nelegiuirea isi arata toate fetele. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
pe vremuri, cand petreceau oamenii in frica Lui sistemu sanitar era spital, unde gaseai doctori acum sunt vremuri in care oamenii trebuie sa devina ei insisi doctori .. pt trupurile micutilor lor, si mai ales pt sufletele lor .. invatatura buna inca se mai gaseste |
|
||||
|
||||
![]()
parerea mea e ca tot ce se intampla rau acum e din cauza necredintei noastre, ne intereseaza mai mult partea materiala nu cea spirituala, sa ne fie acum bine, iar dupa moarte ce o vrea Dumnezeu. mai bine sa ne fie rau acum si bine dupa moarte.uitati-va cine o duce mai bine acum, tiganii ca ei nu fac avorturi, zicea parintele arseni boca ca o sa ajungem sa ne conduca tiganii ca ei nu isi omoara copii, da noi care ne numim crestini ortodocsi ne omoram copiii prin avorturi ca vezi doamne de ce sa aibe o viata fara lipsuri. o ducem greu dar o sa o ducem si mai greu daca nu ne intoarcem cu adevarat la credinta noastra ortodoxa.sa ne fie frica de judecata lui Dumnezeu nu ca se micsoreaza salariile si pensiile, asta e trebuie sa ii multumim lui Dumnezeu ca inca suntem in viata. zicea parintele cleopa"de nimic nu-i mai sigur omul pe pamant decat de moarte. ca ai sa traiesti mai mult nu stii; ca ai sa fi mai bogat nu stii; ca ai sa fi mai sanaotos nu stii; dar ca ai sa mori stii. si nimeni nu poate contesta acest lucru. moartea este viata pentru cei ce nu o uita pe dansa.""omule, daca vrei sa-ti iei un sfetnic si un dascal in viata care sa te povatuiasca sigur la calea mantuirii, nu lua pe nimeni altul decat pe moarte". sa ne gandim un pic daca noi ne-am da viata pt Hristos ca mucenicii cei din veacuri care au renuntat la tot si au suferit chiuri ingrozitoare numai ca sa vada fata lui Dumnezeu, a Maicii Domnului si a tuturor Sfintilor lui Dumnezeu.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pensiile functionarilor UE 9000 EURO | I.Calin | Generalitati | 3 | 05.01.2011 07:11:10 |
asa o aratam noi dupa ce vor taia salariile | annajanette | Generalitati | 39 | 30.06.2010 03:35:43 |
|