![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Tu vezi-ti de calea ta, si lasa-l pe Base. Ce te astepti sa munceasca Base pt tine si sa-ti mai faca si de mancare? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Dar da, ar trebui sa ne trezim. Dar noi asteptam asta doar de la conducatori, fara sa ne dam seama ca trezirea trebuie sa aiba in noi insine. Schimbarea trebuie sa vina in primul rand de la noi ca persoane individuale. Ne place zicala "daca vrei ca Biserica sa fie mai buna, schimba-te pe tine, si s-a indreptat un madular al Bisericii" (sau cam asa ceva). Dar cand vorbim de societatea civila, asteptam intotdeauna ca schimbarea sa o faca altcineva. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Adica am inteles a fost vanduta pe nimic, asa e? Si daca nu era vanduta care era problema? |
|
|
|||
|
|||
|
Nu era nici o problema,se taia in bucatele si se vindea la fier vechi ca si mare majoritate a fabricilor.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
DACA ERA BUN CONDUCATOR, STRANGEA IN ATATIA ANI O ECHIPA. CHESTIUNEA ESTE CA ACEL CONDUCATOR CARE DEZBINA NATIA, IN LOC SA O TINA UNITA, NU POATE FI NUMIT CONDUCATOR, SI CU ATA MAI PUTIN, BUN.
|
|||
|
|||
|
Apropo, cine, cum si de ce i-a bagat in criza pe americani si lumea intreaga de fapt.
Anatomia unei Crize Economice Mondiale – Actul I http://roren.wordpress.com/2008/12/0...la-imobiliare/ Deloc ne-valabil si la noi. (: |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
De unde sa stranga echipa?Fa o lista cu zece parlamentari de prima mana.De ce spui ca dezbina natia,este unita?Dintre toti postdecembristii cred ca este cel mai bun. |
|
|
|||
|
|||
|
Deci cu siguranță, eu mă voi ruga pentru biruința Domnului prin Boc și Băsescu și nu viceversa! Dar facă-se voia lui Dumnezeu și nu a mea. Sau prin regele Mihai, așa ca altădată.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Rugaciunea pentru celalalt | sardamira | Pocainta | 4 | 01.10.2012 02:03:49 |
| O rugaminte pentru cei din Bucuresti | Florin-Ionut | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 1 | 01.05.2011 11:37:22 |
| Avionul presedintelui Poloniei s-a prabusit | Mihnea Dragomir | Stiri, actualitati, anunturi | 43 | 30.04.2010 12:33:10 |
| ANTI-CIP: Scrieti PRESEDINTELUI! | marturisitor | Generalitati | 20 | 02.04.2010 16:33:40 |
|
|