![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Faptul ca ai fost in casa unui sectant si te-ai mai si rugat acolo trebuie spus la spovedanie .In orice indreptar de spovedanie scrie ca este pacat sa avem de-a face cu sectantii. Pentru insanatosire spovedania deasa ,facuta din inima e foarte importanta. |
|
|||
|
|||
![]()
Annajanete, pe toate le faci, dar de spovedit si impartasit -- astea le faci?
Si poate ar trebui sa iei legatura cu un terapeut, pentru ca, ce ai tu se poate trata daca pui si tu osul si vointa (parca ziceai ca nu poti iesi din casa, sau asa ceva).
|
|||
|
|||
![]()
De impartasit e o problema ,sa nu fie oprita pentru ceva timp ,de vreme ce s-a rugat in casa unui sectant.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Ei au inteles ca ura si dezbinarea nu duc nicaieri si e mai bine sa lucreze impreuna .
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Strang" asta e fortat. S-au strans vreo doi, sau cum.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mantuirea acestui popor incepe cu mantuirea personala. Ori noi nu ne putem mantui decat in biserica lasata de Hristos. Intamplator ieri eram la o taraba cu carti duhovnicesti si domnul care avea acea taraba ii citea dintr-o carte altuiva despre secte. Penticostalii au aparut pe la 1902 sau 1912. Ce rost mai au sectele daca noi avem credinta noastra strabuna si mantuitoare? Doar sa ne pierdem sufletele ,asta cu siguranta s-ar intampla. |
|
|||
|
|||
![]()
unde se strang? in visele voastre!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Rugaciunea se face acasa sau in biserica mama ortodoxa. Noi ne spovedim dupa indreptare scrise de sfinti parinti cum au fost par.Cleopa sau par.Nicodim Mandita. Daca in epoca moderna pe care o traim occidentalii au inventat aceasta rugaciune comuna este altceva. Nici nu este nevoie de asa ceva ,deoarece daca ne-am ruga zilnic ,toti romanii ortodocsi nici nu ar fi nevoie de o rugaciune organizata ci s-ar petrece permanent o rugaciune comuna. De altfel Dumnezeu nici nu ne asculta daca nu avem sufletul curat si atunci ce rost are aceasta rugaciune ,stiind ca la secte nu exista sfanta taina a spovedaniei. Sa nu confundam spovedania cu a te confesa cuiva. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Neaparat |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|