![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
@Andreicozia:
Mai frate Andrei Antonio nu are sotie si copii asa ca nu prea merg comparatiile pe care le faci fratia ta. Mi se pare ca unii cam viseaza pe aci in legatura cu viata de la Sfanta Manastire. Daca te duci la Sfanta Manastire ca incepator esti pus la ascultari smerite sa te smeresti (la vaci,la oi,la sapat gradina,la padure etc) ca asa e necesar sa fie calugarul mai intai de toate smerit.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat despre un eventual deces in familie, de ce va faceti rau singur? Ganditi-va la ceea ce este, nu la infinite posibilitati fara legatura directa cu realitatea imediata. Domnul sa va ocroteasca! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E ceva logic si PARITESTE sa te doara sau sa fii ingrijorat de propriul FIU! DAR pentru cine alege Manastirea, TOTUL MOARE, si altceva NU mai vede si nu mai aude si nu vrea sa stie decat de Hristos si UNIREA sa cu El! Nu il mai intereseaza decat sa fie UNA cu El! De aceea se spune peste tot in Biserica ortodoxa ca un calugar este MORT pt LUME!!! Antonio simtea asta in inima sa, a ascultat chemarea si a MURIT lumii! El deja s-a calugarit in inima lui! Va fi si cea trupeasca cand va purta hainele negre, dar ingeresti!!! e greu sa acceptati asta, dar asta este ADEVARUL! In mintea omului simplu si rational, este normal sa gandeasca asa, cum ganditi Dvs, dar el a gandit si ascultat dupa Hristos!!! Gandirea asta este mai greu de inteles, pt ca este mai presus de mintea omeneasca, si numai cine aude glasul lui Hristos INTELEGE asta!!! Asa cum Dvs il iubiti pe el, el mai MULT il iubeste pe Dumnezeu! De aceea viata lui este acum DARUITA LUI HRISTOS IN INTREGIME!!! Nu are sens sa stiti locu CONCRET, ci stiti ca este la Manastire! Manastirea este POARTA RAIULUI! Unde numai se intra NU se si iese! Legatura cu familia pentru calugarul ce vrea sa fie desavarsit este moarte sufleteasca! Mai bine sa va intalniti cu el in Rai, decat aici si sa va pierdeti! De aceea el NU are nevoie sa fie anuntat daca se intampla ceva rau - Doamne fereste!, ii va descoperi Domnul clipa aceea! Nu va faceti Griji! Are grija de ucenicii Sai! si de Dvs totodata, ca in locul lui, Dumnezeu a trimis o ceata de ingeri sa va ocroteasca! Asa se intampla cand un copil pleaca la Manastire: Dumnezeu il inlocuieste cu ingeri! Si Dumnezeu are mai multe grija de Dvs prin Ingeri decat ar fi avut Antonio daca ar fi stat! El v-a lasat in grija Maicii Domnului!!! Lasati-va si Dvs ocrotiti si ajutati si intariti de Ea! De aceea, va rog SA VA RUGATI pentru el sa il intareasca Maica Domnului acolo unde este!!! E greu sa intelegeti, stiu asta, mi-e si mie greu sa va explic....
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cristian, v-am mai intrebat si poate ati omis. In Italia nu plinge nici o mindra dupa el, ca din poza pare un baiat foarte chipes?
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar daca as fi fost la 25km nu era mai bine?Va inteleg framantarea,am stat un an departe de copil,dar niciodata nu stim ce ne este rezervat.Bucurati-va ca este major,cu caracter si ca va veni ziua cea mare,rabdarea este o virtute.Toate cele bune!
|
|
|||
|
|||
![]()
S-a implinit o saptamina de cind nu am nici un semn de viata de la fiul meu...
Dumnezeu sa-l lumineze acolo unde-i si sa ne instiiteze si pe noi cu doua vorve ca e bine, sanatos! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce a disparut reincarnarea din Biblie? | wassabi | Generalitati | 82 | 10.07.2015 11:58:43 |
|