![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Asta apropo de limbaj injurios si provocator.
|
|
||||
|
||||
![]()
Te rog mult să te uiți și prin ograda atee , căci, fum fără foc nu iese ! Sunt și "elemente"provocatoare în rândul așa zișilor atei ce nu vă fac cinste grupului pe care îl reprezentați unii dintre voi . Tu ești un om educat și cu bun simț, o excepție din păcate !
|
|||
|
|||
![]()
Domnul Dumitru nu e ateu...E doar un crestin care si-a pierdut credinta, dar inca are o mare frica de Dumnezeu si Il cauta.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu vad de ce limbajul injurios ar trebui tolerat la ortodocsi dar ne-tolerat la atei si eretici. E drept ca moderarea ar putea pune anumite lucruri la punct si ajuta unii oameni care au probleme cu exprimarea sa-si exprime ideile intr-un mod mai ..reverentios, dar nu sunt deocamdata moderatori. Dar cica vor fi.. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa ca stiu despre ce vorbesti. Dar asa cum spunea izotaurel la atei este mai scuzabil un asemenea comportament. Insa crestinul nu prea are scuza. Mai ales cand are impresia ca poate sa ii invete si pe altii calea credintei, a bunatatii, a smereniei, etc. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mai mult am fost propus pentru deratizare ... |
|
||||
|
||||
![]()
Te rog să ierți astfeal de afirmații , căci omul la mânie mai greșește și cu vorba. Suntem supuși greșelilor și păcatelor , suntem toți o apă și-un pământ. Sunt sigur că prietenul nostru regretă vorbele spuse la supărare , deci iertare și înțelegere ! Cel ce a tulburat apele atât de rău , acel "ateu" rătăcit și neobrăzat până la urmă, a fost banat de admin . Toate cele bune ție , dragă Dumitru ! Doamne ajută !
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu inteleg ateismul,nu as putea fi niciodata ateu dar cred ca oamenii nu trebuie dati afara atata timp cat se comporta civilizat.Este dreptul lor sa isi exprime convingerile(cred ca art.30 din Constitutia Romaniei).In plus mai sunt 2 optiuni>admin(?) il pot bana daca considera necesar iar membrii de pe forum le pot ignora posturile.Personal am vorbit doar cu unul(pe acest forum)si nu am remarcat nimic jignitor in modul cum a inteles sa discute cu mine(desi parerile noastre nu vor coincide prea curand).Nu sunt de acord cu ei dar asta nu inseamna sa fie zburati ca niste gunoaie.Suna cam a epurare si nu cred ca este bine.Am mai vazut situatia asta si de obicei oamenii pleaca singuri daca nu gasesc ceea ce cauta.Ce cauta ateii pe un site de acest tip?Depinde cat de sinceri in raspuns sunt.Nu dau pronosticuri pt ca nu-mi place sa judec pe nimeni(nu reusesc mereu asta).
Concluzie>cine vede in acest post o pledoarie perfida in vederea strecurarii ateismului in vederea distrugerii ortodoxismului>il anunt pe acel om ca se inseala.Subsemnatul este un adept al diversitatii civilizate si amiabile.Putem sapa ,,transee"intre noi si putem pune sarma ghimpata>dar asta nu va schimba cu nimic faptul ca Cel de Sus ne va judeca pe toti>indiferent ce ,,hram"purtam.Faptul ca unul zic e,,Cel de Sus nu exista"nu schimba cu nimic faptul ca El exista pt ca existenta Lui nu depinde de noi.Altfel ii asasinam demult cu ipocrizia,violenta si nebunia noastra.Asta este parerea mea imperfecta>sa nu se enerveze nimeni.Habar nu am care este situatia ateilor la musulmani si evrei.Banuiesc ca nu prea stralucita:))Ce sa va zic baieti>sunteti public enemy nr.1:)) in universul Credintei. Intrucat nu pot spune cum ma va judeca Cel de Sus>eu as opta pt libertatea de exprimare in scop politicos,constructiv si respectand convingerile celor din jur.Atunci se poate vorbi de buna-credinta.In caz contrar>cine conduce acest site stie ce are de facut. PS>recent am solicitat(asta se poate verifica de admin),via pm,admin acestui site sa-mi dea delete la contul deschis(nu am gasit optiunea sa fac eu asta).Aveam sentimentul ca am nimerit pe un camp de lupta(ortodoxi vs protestanti vs catolici vs neoprotestanti vs atei).Pina in acest moment nu am primit raspuns dar am primit un pm de la cristiboss56 care mi-a recomandat o frumoasa biserica ortodoxa.Am decis sa ma duc sa o vad personal.Prin urmare>eu am vrut sa-mi inchid contul si m-am pomenit ca ma duc sa vad o biserica ortodoxa de care habar nu avem ca exista(parca sunt intr-o carte pe stilul lui Orhan Pamuk)Mereu ramin perlex in fata modului in care Cel de Sus pune lucrurile in ordine.Cam asa si cu ateii si credinciosii>daca am reusit sa ma fac inteles.Daca nu>scuze si liber la dat cu rosii in subsemnatu :)) Bye. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar consider ca astfel de atitudini fac mai mult rau decat bine religiei. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Draga flying daca Dumnezeu ar face acum o deparazitare a tuturor paduchilor si purecilor, am fi spulberati de pe fata pamantului cam toti. Ia imagineaza-L aici pe Hristos, calm, bland fara apucaturi de justitiar . Multi hulesc, iar legea (aia din Vechiul Testament) zice sa-i dati cu flit, sa-i omorati cu pietre. OK, vrei sa fii judecator in locul Lui ? "Cel care nu are pacate, sa arunce primul cu piatra". De foarte multe ori, intr-o discutie cu un ateu, "cel presupus credincios" face o confuzie fatala si presupune ca e vorba de un razboi. El identifica adversarul ca fiind ateul, iar el trebuie sa-L apere pe Dumnezeu de parca Dumnezeu e neajutorat. Ateii, ca si noi astia, presupusi credinciosi nu suntem decat niste biete victime bolnave ale adevaratului inamic. Si parca asa zicea Hristos, ca nu cei sanatosi au trebuinta de doctor, ci cei bolnavi. Cu toti suntem bolnavi dar fiecare sufera de alta boala. Unii sunt bolnavi de ateism, altii de neiubire si judecare. Nu se stie niciodata care se vindeca primii. Ateii de autosuficienta lor sau noi de neiubirea noastra. Pe ateu, necredinta e cea care il tine departe de Dumnezeu, pe cel care nu e ateu, neiubirea si mandria ca e superior ateului. E adevarat ca ala credincios are un avantaj, si inca ce avantaj!!! se tine scai de Doctor ca stie ca numai de la El ii vine tamaduirea. Uraste pacatul celui de langa tine dar pe el iubeste-l. Nu confunda boala cu bolnavul, pacatul cu pacatosul. Bolnavul e mai mult decat boala lui. Si intre noi fie vorba sunt unii atei care-si zic degeaba atei ( fara Dumnezeu), au doar o doza mare de indoiala. Ei vor certitudine, nu pot sa riste. Iar indoiala e jumatatea drumului dintre credinta si necredinta si poate sa duca sau la una sau la alta. Pe multi atei, indoiala i-a adus la credinta. iar unii cu credinta necoapta, au ajuns din nou la indoiala. si de acolo pot ajunge la necredinta. Si in fond, cine suntem noi sa ne credem mai morali decat ateii? Daca te-a ofensat un ateu poti sa-i spui politicos, elegant ca asa cum tu ii respecti necredinta asa sa-ti respecte si el tie credinta. Si daca nu poti vorbi cu un om despre Dumnezeu, mai bine vorbeste cu Dumnezeu despre acel om. Daca unii atei isi bat joc pe forumurile lor de imbecilii de credinciosi si le mai face si placere, de ce sa-i imitam? A-ti apara credinta e una dar daca perpetuezi raul pe care ti-l face altul, cu ce te deosebesti de el? Nu inseamna sa nu te aperi, ci doar sa cauti pacea si sa opresti conflictul. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 07:25:49 |
Despre atei si scopul lor pe acest forum | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 332 | 05.09.2011 15:04:32 |
Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 19:24:36 |
Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 10:03:30 |
atei | rightful8912 | Generalitati | 646 | 05.08.2010 11:15:28 |
|