![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
In afara de faptul ca asa crezi tu, mai ai vreo dovada pentru ceea ce spui? Ma refer asa, la un verset din Biblie, la o scriere a vreunui Parinte Bisericesc, la vreo carte de istorie, ce doresti, doar sa fie un argument. Chiar si slab, fragil si neinsemnat. :) Stii, am auzit de multe ori povestea asta, dar, in afara de Fapte 2 (care spune altceva), nici un argument. Dar, mai stii, poate il aduci tu. |
|
|
|||
|
|||
|
unde se intampla astazi?
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
P.S. Mai rar, unde mai exact, si cat de rar in Istoria Bisericii...eu as vrea date, daca tot e vorba de Istorie, pentru ca suna aiurea tare...mai rar in Istoria Bisericii( asta inseamnand ca se stie exact ce si cum), si adesea astazi...adica numai in cultul penticostal, si arhicunoscutul si raspanditul cult carismatic!
|
||||
|
||||
|
Citat:
Si adesea...unde, cand, cum...din primele secole, si pana la aparitia fondatorului cultului penticostal?
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daca veti considera ca e necesar voi da nume de tari si orase si, de asemenea, voi da si numele confesiunilor crestine. |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Iubiti frati si surori, nu stiu ce puteti intelege dumneavoastra din aceasta intrebare:
Citat:
Vine fratele Vasalie si zice ca NU, nici vorba sa fie asa, vorbirea in limbi are loc si la ortodocsi: Citat:
Pai in cazul acesta am eu o intrebare: daca stiai, de ce ma mai intrebai "unde in afara cultului penticostal se vorbeste in limbi"? Raspunsul era simplu si il stiai si tu: in Biserica Ortodoxa. Sau doar imi testai cunostintele? P.S. Sugestia mea este sa spunem: "nu stiu" atunci cand nu stim ceva. Daca vom proceda asa vom putea fi considerati parteneri seriosi de discutii. Daca o vom intoarce ca la Ploiesti cu: "da, dar eu ziceam despre altceva..." credibilitatea se pierde. Last edited by penticostalulmantuibil; 01.05.2010 at 22:11:26. |
|
|
|||
|
|||
|
Lasa ca Sf. Porfirie nu glossolalia, ci vorbea pe inteles, fara sa fie nevoie de vreun escroc sa talmaceasca, si nici nu se mandrea ca vorbeste limbi ingeresti, cum se intampla la voi, in 80% din cazuri (nu mai stiu cine dadea statistica asta, ca 80% "pentru Dumnezeu" (adica nu c-ar vorbi ei chestii pe care nici ei nu le pricep, lasa, le pricepe Dumnezeu chiar daca ei nu stiu ce scot pe gura in clipa aia) si 20% pentru oameni (banuiesc ca nu xenolalie, ci tot arghbla dar cu talmaci care explica restului de spectatori in ce consta showul privat)
Citat:
Citat:
„Ca o carpa lepadata toata dreptatea noastra” (Is 64,5) Last edited by Jane Says; 02.05.2010 at 13:09:02. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 23:32:16 |
| Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 23:00:37 |
| Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 13:16:48 |
| Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 22:11:29 |
| DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 18:09:10 |
|
|