![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Last edited by zoridezi; 05.05.2010 at 14:45:25. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Toate cartile care arata urcusul catre Dumnezeu incep cu aceasta: primul pas spre Dumnezeu se face prin indepartarea de lume. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Parintele Cleopa spunea ca pentru unii atunci cand se roaga mintea le este un iarmaroc ,le este gandul la cele lumesti. Nu putem sa ne izolam de lume ,cel mult putem sa nu socializam. Sa nu uitam ca viata in lume cu ispitele ei ne poate ajuta sa vedem in ce fel am sporit in credinta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu mai deznadajdui si nu mai asculta voca celui viclean care vin e sa-ti spune intruna ca esti rea si pacatoasa . Toate aceste incercari vor fi o cununa pentru noi in ziua cea mare a judecatii, daca vom trece prin ele fara sa ne pierdem credinta. Cu cat incercarea e mai mare cu atat mai mare e rasplata noastra si ceea ce nu te doboara te face mai puternic. Cineva zicea odata ca unui crestin nu i se poate intampla nimic rau. E ca un Hopa-Mitica, intotdeauna cade in picioare. Daca-l arunci pe un crestin in apa iese cu un peste in gura. Crestinului nu i se poate intampla nimic rau in esenta, din orice lucru poate scoate ceva bun . "Și știm că Dumnezeu toate le lucrează spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, al celor care sunt chemați după voia Lui"
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai analizat vreodata comportamentul copilasilor de pana in 7 ani? ai vazut ca fiecare are cate un caracter diferit? Unii sunt mai energici, altii mai timizi, altii mai obraznici, etc. De ce unii pot trece peste greutati mai usor, iar altii mai greu? Voi spuneti ca toti suntem la fel, dar nu e chiar asa. Oricum va multumesc pentru sfaturi, am sa tin cont de ele. Deocamdata sunt intr-o perioada foarte confuza, primesc lovituri din toate partile. Dar poate ca Dumnezeu nu m-a parasit de tot... Si ma iertati daca v-am smintit. Last edited by zoridezi; 10.05.2010 at 22:07:56. |
|
|||
|
|||
![]()
Buna azi am picat un examen m-am rugat sa trec examenul respectiv dar nu am putut trece asta din cauza emotilor oricum intr-un final am fost suparat am fost buimacit de ce sa intamplat incat am renuntat la a mai avea credinta am renuntat aproape la tot la familie la ce aveam mai depret infine ce v-ar interesa viata mea daca nici la dumnezeu nu am gasit suport ce ma sperie e ca am devenit ateu
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Un examen este o nimica toata.Din perspectiva vietii fie ca treci un examen fie ca-l pierzi nu conteaza absolut deloc. Singurul examen care conteaz este examenul vietii in fata lui Dumnezeu. Insa pt a da examen de credinta trebui mai intai sa avem credinta.N-ai cum sa pierzi ceva ce inca nu ai.Este foarte probabil sa te fi amagit singur ca ai credinta ca apoi sa constati ca nu exista de aici asa zisa concluzie ca ai pierdut-o. Cand obtii credinta mai greu se pierde.Apoi ti-o repeg examenul ala care l-ai picat nu conteaza.Ti-o spune unul pt care restantele erau o placere si care a ajuns sef de promotie. Daca te bazezi oe examene pt ai arata angajatorului ca stii ceva te inseli.Sinvura chesfie care conteaza este ceea ce stii sa faci. Deci nu-ti mai fa griji ca ti le faci degeaba.Apoi sa mai stii o chestie:la un examen daca ai invatat destul il treci daca n-ai invatat nu-l iei.Dumnezeu nu te pica sau iti da zece la examene in functie daca esti credincios sau nu. Ce poate face Dumnezeu este sa te ajute sa-ti maximizezi randamentul insa pe baza cunostiintelor invatate si asta pt ca Dumnezeu este si drept.Daca stii iei daca nu stii nu iei.Insa noi oamenii cand vedem ca Dumnezeu ne intinde un deget hai sa-i luam toata mana.Hai sa fim un pic mai lenesi insa ne rugam la Doamne Doamne ca sa completeze El lipsurile noastre din propria lene.Nu.Asta este o ispita la adresa lui Dumnezeu . Last edited by Copacel; 15.06.2016 at 20:53:57. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
pierderea credintei | inspiron | Generalitati | 19 | 08.07.2012 01:04:29 |
Rugaciune la vreme de calatorie | tatolivia | Intrebari utilizatori | 2 | 12.05.2012 20:46:46 |
pierderea controlului de sine.. | victortiti89 | Generalitati | 2 | 14.06.2011 14:28:59 |
Intr-o vreme | sunsray | Generalitati | 5 | 16.08.2009 16:53:51 |
|