![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
EXISTA DOVEZI CA AR PUTEA EXISTA VIATA PE ALTE PLANETE,NU CA EXISTA Pai google-ul e mare,site-urile astronomice sunt garla iar informatiile pe internet in site-uri de specialitate sunt o gramada. Una din dovezi ar fi identificarea mai multor planete care ar putea gazdui forme de viata,care sunt asemanatoare Pamantului si care din cercetarile astronomice ar putea gazdui undeva forme de viata.Tehnologia avanseaza,cu timpul sunt sigur ca se va descoperi viata inferioara,nu putem ajunge pe alte planete sa cautam si sa gasim asa repede.Deocamdata ce se poate face este cercetarea cu telescoapele puternice astronomice si cu sondele spatiale. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Voi cereti ca dovada, gasirea unei planete aproape identice cu pamantul, cu vegetatie cu animale, eventual si inteligenta. Dar astronomii nu cauta asta. Ei stiu ca asa ceva este foarte greu de gasit. Mai usor de gasit sunt formele de viata primitive gen bacterii si alte organisme unicelulare, poate chiar pluricelulare. Iar pentru acest gen de viata nu iti trebuie sa ai strict conditiile de pe Pamant. |
|
|
|||
|
|||
|
eu ma gandeam ca stinta a demonstrat cu adevarat ca exista alte forme de viata si cred ca , catolici cred in multe lucruii dar in credinta nu cred ca prea conteaza ceea ce cred ei cred ca conteaza mai mult credinta lor si faptele lor. Sfintele Taine credinta lor eu zis ca asta conteaza lucrurii pe care ei tind din ce in ce mai mult sa le scurteze sau sa le scoata definitiv. ce ma intereseaza pe mine in ce cred ei cand credinta lor e vraiste. eu zic ca pamantul pe care Bunul dumnezeu nea lasat sa traim este foarte minunat si eu inca nu reusesc sa inteleg toate minuniile ce ne inconjoara pe noi de pe aceasta planeta. de ceva timp am inceput sami fac diverse intrebari despre originea lumiii despre alte planete si alte diverse lucrurii si am inceput sa ma pierd si am ajuns la concluzia ca mai bine sa inteleg si sa privesc ceea ce ne inconjoara decat sa ma gandesc la ceea nu cunosc in mod deosebit. eu cred ca esential ieste sa privim la minunata lucrare ce a facuto Bunul Tata pe acest pamant si sa nu ne pierdem intr-un cerc de intrebari fara raspuns sau alte cele. Sa asteptam Invierea cu sufletul deschis .
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Acum Dumnezeu creaza viata in alta planeta. Departe. In afara Caii Lactea. |
|
|
|||
|
|||
|
Forumurile sunt pline de discutii cum ca ''catolicii cred in extraterestri'' si multi sar sa explice ca fenomenul OZN nu este adevarat,intr-adevar.DAR OZN NU INSEAMNA VIATA PE ALTE PLANETE!Noi ne referim la existenta unei forme de viata inferioara sau superioara pe alte planete nu la ozn,omuleti verzi si aratari ozn.
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu cred ca putem vorbi despre o creatie continuua in sensul ca Dumnezeu aduce la existenta fapturi noi. Nu confundam actiunea proniatoare a lui Dumnezeu cu actiunea Sa creatoare, care s-a incheiat cu ziua a 6 a.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
acum ma intreb eu daca la judecata particulara o fi inclus Dumnezeu in chestionarul Sau vreo intrebare de baraj de genul : "Stii daca mai sunt alte civilizatii in acest Univers facut de Mine si despre care n-am binevoit sa scriu in Scriptura pe care v-am dat-o ?" cu 4 variante de raspuns a) m-am chinuit toata viata sa descoper si am uitat cu totul de Scriptura si de Dumnezeu. b)eu banuiesc ca mai exista si alte civilizatii(asa zic unii oameni de stiinta ) si Tu nu ne-ai spus de ele pentru ca esti viclean dar noi suntem mai destepti decat crezi Tu ca ne-ai facut ... si ne-am dat seama. c) Doamne n-am avut timp sa ma ocup cu astfel de "cercetari" caci "cercetarea" pacatelor mele mi-a dezvaluit un univers de rautati ale mele ,care e mai mare chiar decat universul vazut de acesti ochi neputinciosi. d) cine esti Tu ? nu te cunosc!
|
|||
|
|||
|
Cu tot respectul si consideratia pentru "calatoriile"domniilor voastre in spatiul extraterestru, eu as spune precum Arhanghelul Mihail -" Sa stam bine , sa luam aminte !"
"Nu va temeti de cei care ucid trupul si dupa aceea nu pot face nimic mai mult...Temeti-va de acela care , dupa ce a ucis , are putere sa arunce in gheena;adevar spun, temeti-va de acesta"(Lc.12,4-5) |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Alte civilizatii? "Tu esti viclean" - cui te adresezi, musculita (Flying...)? si mai destepti decat crede Cine te crezi mataluta, cu cele 4 variante de raspuns? Oare cum puteti sa dati drumul vorbelor, asa, pur si simplu? Behaiala... Te-a durut cand ai emis acele consideratii in "eter" sau nici n-ai simtit? Doamne, ajuta-ne!
|
|||
|
|||
|
Motto ,,,,A better world shall emerge based on Faith and Understanding”(Gen.Douglas McArthur)
Indiferent de cat de aprinse sunt dezbaterile pe acesta tema>personal nu cred ca ar trebui sa facem aprecieri categorice cu privire la existenta/inexistenta altor civilizatii.Daca ar fi exista un schimb de info referitoare la medicina(de ex)cred ca nu ar fi nimic rau in asta.Si nici nu cred ca ar trebui sa clatine Credinta nimanui.Este o posibilitate,in procente egale pina la proba contrarie.In loc de concluzie>am colindat lumea in toate cele 4 puncte cardinale.Am incercat mereu sa nu am idei preconcepute si sa ascult pe toata lumea.Altfel as fi fost un fel de pluton de executie in orice discutie care nu imi convenea.Am discutat cu oamenii din toate religiile si sincer sa fiu>la fiecare am gasit ceva interesant asupra caruia am incercat sa ma gandesc cat de profund am putut eu.Subliniez:sa ma gindesc.Banuiesc ca nu este nimic rau in asta.Am gasit fascinanta diversitatea viziunilor umane.Personal nu cred ca suntem singuri in acest Univers si mi-ar face o deosebita placere sa intreb un omulet pe sistem Roswell (glumesc>mereu m-a distrat aceea mistificare) ce parere are despre teoriile lui Hawking :) Am sentimentul ca puterea oamenilor in Credinta va rezista oricarui soc,de orice tip si asta este ceea mai buna veste din istoria Universului. Disclaimer>cele scrise mai sus reprezinta doar opinia mea.Nu port lumea pe umerii mei,nu detin adevarul absolut,nu judec pe nimeni.Doar incerc sa-mi traiesc viata cat mai corect cu putinta alaturi de cei dragi.In rest sunt suficient de calm si nesperat de vesel. _______________________ http://www.youtube.com/watch?v=at_f98qOGY0 |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Cred intr-una Sfanta... | MariaB | Biserica Romano-Catolica | 16 | 30.10.2014 14:01:11 |
| "Cred intr-UNA" | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 7 | 14.05.2013 19:40:56 |
| care-i cel mai rau lucru...? | victortiti89 | Generalitati | 3 | 03.06.2011 01:11:04 |
| Foarte important si foarte grav ... | mc2009 | Homosexualitatea | 28 | 01.06.2011 20:28:25 |
| Rog foarte mult ajutati-ma intr-o problema | anonim30 | Intrebari utilizatori | 16 | 22.08.2010 22:03:39 |
|
|