![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Bine spus! Daca i-am cinsti pe calugarii din varful muntelui poate ne-ar fi mai usoara calea spre mantuire, ca pentru rugaciunile nevoitorilor sai mai suntem acu sa stam de vorba daca se cuvine sau nu sa aiba laptop un calugar.
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Da, ok, sa acceptam si faptul ca unii au ascultare sa publice diferite chestii pe net! Dar sa stiti ca sunt suficienti teologi care se ocupa cu postarea pe net a multor materiale duhovnicesti! Si site-uri sunt din plin!....Desi, o carte nu poate fi inlocuita de mai nimic...
Oricum, de multe ori cei care au blogguri sau site-uri nu dau impresia unei credinte autentice! Li se pare ca tot timpul trebuie sa lupte, sa dea in altii...plus de asta si disperarea dupa publicitate e mareeeeeeeee Calugarii bloggeri: www.iosifcristian.blog.com |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Desi si eu mi-am facut blog,sau tocmai de aceea pot spune ,ca blogul sau discutiile pe internet ,nu sunt cele mai bune cai de a trai si a transmite ortodoxia. |
|
|
|||
|
|||
|
Da..chiar o luare de pozitii cel putin ciudata! Adica, nu sunt suficienti mitropoliti si episcopi care sa fi luat atitudine? Se gasesc chiar cei din manastiri sa faca asta, gandind ca ei au ramas ultimii care mai au credinta cea adevarata?
Mie faza asta mi se pare asa......exagerata! Sa stea linistit in banca lui, ca are destule de facut intr-o manastire si daca nu are SA ISI FACA MAI BINE UN CAMIN DE BATRANI SAU DE COPII SA LE SLUJEASCA, daca au atata timp de stat pe net! Daca ai timp de internet, inseamna ca ai timp si de slujirea celor sarmani! Asta ar trebui sa se mai intample prin manastiri! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Despre mireni, si calugarii! | alecsandru | Calugarul | 11 | 06.04.2016 11:48:36 |
| "Calugarii liberi" - Free Monks | Marius22 | Generalitati | 37 | 13.10.2009 19:19:25 |
|
|