Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Viata monahala > Calugarul
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.03.2010, 22:02:29
hanico's Avatar
hanico hanico is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.06.2007
Locație: Moldova lui Stefan
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin AIM pentru hanico
Exclamation

Citat:
În prealabil postat de Hector Vezi mesajul
Mirenii ar trebui sa isi vada de treburile lor si sa ii mai lase pe calugari sa isi poarte singuri de grija. Decand dau mirenii lectii de cum trebuie sa se poarte calugarii? Altceva mai constructiv chiar nu ati gasit sa discutati?
Nu trebuie sa ne bagam nasul unde nu ne fierbe oala!

Bine spus! Daca i-am cinsti pe calugarii din varful muntelui poate ne-ar fi mai usoara calea spre mantuire, ca pentru rugaciunile nevoitorilor sai mai suntem acu sa stam de vorba daca se cuvine sau nu sa aiba laptop un calugar.
Vechi 24.05.2010, 01:04:05
anamaria.lupu anamaria.lupu is offline
Member

Data înregistrării: 25.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hector Vezi mesajul
Mirenii ar trebui sa isi vada de treburile lor si sa ii mai lase pe calugari sa isi poarte singuri de grija. Decand dau mirenii lectii de cum trebuie sa se poarte calugarii? Altceva mai constructiv chiar nu ati gasit sa discutati?
Nu trebuie sa ne bagam nasul unde nu ne fierbe oala!
subscriu la ce spune HEctor!
Vechi 25.05.2010, 02:16:40
iosif iosif is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2006
Implicit Calugarii bloggeri

Da, ok, sa acceptam si faptul ca unii au ascultare sa publice diferite chestii pe net! Dar sa stiti ca sunt suficienti teologi care se ocupa cu postarea pe net a multor materiale duhovnicesti! Si site-uri sunt din plin!....Desi, o carte nu poate fi inlocuita de mai nimic...

Oricum, de multe ori cei care au blogguri sau site-uri nu dau impresia unei credinte autentice! Li se pare ca tot timpul trebuie sa lupte, sa dea in altii...plus de asta si disperarea dupa publicitate e mareeeeeeeee

Calugarii bloggeri: www.iosifcristian.blog.com
Vechi 25.05.2010, 02:31:33
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

http://savatie.wordpress.com/
Vechi 25.05.2010, 09:27:59
Daniel777 Daniel777 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iosif Vezi mesajul
Da, ok, sa acceptam si faptul ca unii au ascultare sa publice diferite chestii pe net! Dar sa stiti ca sunt suficienti teologi care se ocupa cu postarea pe net a multor materiale duhovnicesti! Si site-uri sunt din plin!....Desi, o carte nu poate fi inlocuita de mai nimic...

Oricum, de multe ori cei care au blogguri sau site-uri nu dau impresia unei credinte autentice! Li se pare ca tot timpul trebuie sa lupte, sa dea in altii...plus de asta si disperarea dupa publicitate e mareeeeeeeee

Calugarii bloggeri: www.iosifcristian.blog.com
Este un caz chiar,al parintelui Staret Mihail Stanciu,de la Manastirea Antim,care are blog si posteaza materiale interesante.Asta nu l-a oprit sa loveasca nejustificat intr-un convertit la ortodoxie,despre care spunea ca este inselat(Klaus Kenneth).Si mai mult decat atat,a influentat multi din cei care se uita pe bloguri ,cu opinia sa.La el,si la multi bloggeri,chiar daca nu sunt calugari,se observa cum litera ucide duhul.
Desi si eu mi-am facut blog,sau tocmai de aceea pot spune ,ca blogul sau discutiile pe internet ,nu sunt cele mai bune cai de a trai si a transmite ortodoxia.
Vechi 25.05.2010, 11:56:53
iosif iosif is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2006
Implicit Sa descurajam aceasta practica!

Da..chiar o luare de pozitii cel putin ciudata! Adica, nu sunt suficienti mitropoliti si episcopi care sa fi luat atitudine? Se gasesc chiar cei din manastiri sa faca asta, gandind ca ei au ramas ultimii care mai au credinta cea adevarata?

Mie faza asta mi se pare asa......exagerata! Sa stea linistit in banca lui, ca are destule de facut intr-o manastire si daca nu are SA ISI FACA MAI BINE UN CAMIN DE BATRANI SAU DE COPII SA LE SLUJEASCA, daca au atata timp de stat pe net!

Daca ai timp de internet, inseamna ca ai timp si de slujirea celor sarmani! Asta ar trebui sa se mai intample prin manastiri!
Vechi 25.05.2010, 18:49:12
gibilan
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
Este un caz chiar,al parintelui Staret Mihail Stanciu,de la Manastirea Antim,care are blog si posteaza materiale interesante.Asta nu l-a oprit sa loveasca nejustificat intr-un convertit la ortodoxie,despre care spunea ca este inselat(Klaus Kenneth).Si mai mult decat atat,a influentat multi din cei care se uita pe bloguri ,cu opinia sa.La el,si la multi bloggeri,chiar daca nu sunt calugari,se observa cum litera ucide duhul.
Desi si eu mi-am facut blog,sau tocmai de aceea pot spune ,ca blogul sau discutiile pe internet ,nu sunt cele mai bune cai de a trai si a transmite ortodoxia.
moara ta macina intr-una cereale de calitate amestecate cu cele mai rele seminte de buruieni
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre mireni, si calugarii! alecsandru Calugarul 11 06.04.2016 11:48:36
"Calugarii liberi" - Free Monks Marius22 Generalitati 37 13.10.2009 19:19:25