![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Noi nerecunoscatorii intrebam :"is moi posmagii?" Doamne ajuta! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Citat:
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|
|||
|
|||
|
Biserica Ortodoxa „Intrarea în Biserică a Maicii Domnului” din Bistrita este dotata cu doua randuri de banci asta nerapindu-i deloc din farmec.
|
|
|
|||
|
|||
|
Pe viitor bisericile or sa fie construite in asa fel(mai multa LATIME) incit sa poate include doua rinduri de banci.
Deja foarte multe biserici ortodoxe din occident au inclus bancutele si aud ca si in Romania. Spatiul de gindire de meditatie de ingenunchiere, linistea, odihna, disciplina impusa de bancute, sunt esentiale pentru cresterea duhovniceasca si siguranta credinciosilor. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Probabil ca se considera ca in biserica vin numai mosi, babe si oameni bolnavi.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Eu privesc altfel, de vreme ce multi din cei trecuti la cele vesnice au devenit sfinti si fara prezenta bancilor, e un motiv sa cred ca se poate si fara ele. Pe acest principiu, nu ar fi exclus ca in timp, sa-i felicitam pe cei ce stau acasa in fotoliu, urmarind slujba la TV. |
|
|
|||
|
|||
|
Uneori insa se simte nevoia unui scaun...S-a intamplat ca mama mea care este batranica sa vrea sa stea la toata liturghia, dar sa nu poata face asta , deoarece nu avea loc sa stea...si are pb cu soldul operat si isi trage usor un piciorus...In plus...in acea biserica locurile erau numerotate si chiar cu nume pe ele , de parca exista rezervare in Casa Domnului...Si stateau puzderie de barbati in putere si femei la fel....
|
|
|
|||
|
|||
|
din cauza inchistarii bisericii ortodoxe, a lipsei de modernizare, si a dezinteresului fata de enoriasi !
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 20:51:45 |
| Cu credinta la raspantie - cata nevoie avem de biserica si preot? | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 95 | 05.09.2012 22:13:29 |
| S.O.S ptr cei care au credite la banci , noua ordonanta | annajanette | Generalitati | 7 | 01.07.2010 05:41:02 |
| Cum fac bani marile banci internationale pe spinarea prostimii (World Stupid People) | razvan_m | Generalitati | 36 | 13.07.2009 23:41:16 |
|
|