Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.03.2010, 23:49:09
zoridezi zoridezi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2009
Implicit

Bre!

Gata!

Nu va mai certati!
Reply With Quote
Vechi 17.03.2010, 23:51:12
mirabela mirabela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.03.2009
Locație: germania
Religia: Ortodox
Implicit

Lol..io nu ma cert :D

ci doar argumentze asa cum pot si cat pot:D

Citat:
În prealabil postat de zoridezi Vezi mesajul
Bre!

Gata!

Nu va mai certati!
Reply With Quote
Vechi 18.03.2010, 05:17:21
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kiralina Vezi mesajul
nu ai inteles nimic!nu ti-am dorit sa ai nevoie de terapeut ptr ca ti-as dori raul,ci in scop pedagogic,ptr a vedea ca nu e cum spui.dar tu intelegi ce iti convine tie!therefore,refuz orice dialog cu tine!
Si tot in scop pedagogic mi-ai "urat" si mie in decembrie 2008 sa dea cancerul peste mine, plus alte urari de "bine" catre toata familia mea????? Asta ca tot se apropia Craciunul.. nu?? trebuia sa ma "colinzi".Dumnezeu sa ne ierte toate rautatile. Eu te-am iertat demult!
Reply With Quote
Vechi 18.03.2010, 07:40:00
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

Kiralina,prieteneste iti spun ca vei ajunge la vorba mea:nu are sens controversa de pe acest forum,nu duce nicaieri.
Da,este in regula sa vorbesti cu oamenii,sa le explici cu blandete si iubire despre ceea ce crezi,dar o regula divina spune ca nu avem dreptul sa intervenim in viata nimanui,sa incercam sa ii schimbam modul de a fi,de a gandi,peste liberul sau arbitru.Ba,risti sa iti faci si tie rau incalcand astfel o lege divina.
Cu atat mai putin sa le vorbesti cu patima sau nervoasa ca nu esti luata in seama sau ca ei nu inteleg ce le spui.Da,nu inteleg sau nu vor sa inteleaga,dar asta este doar problema lor!
Iti garantez ca si daca le vei vorbi astfel 100 de pagini de acum incolo tot nu ii vei trezi cum crezi tu.
Cred ca energia pe care o ai poate fi cheltuita si in timpul liber mult mai cu folos.
Toate cele bune iti doresc,e ultima mea postare pe acest topic!
Vechi 18.03.2010, 11:26:00
kiralina kiralina is offline
Banned

Data înregistrării: 07.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca Vezi mesajul
Si tot in scop pedagogic mi-ai "urat" si mie in decembrie 2008 sa dea cancerul peste mine, plus alte urari de "bine" catre toata familia mea????? Asta ca tot se apropia Craciunul.. nu?? trebuia sa ma "colinzi".Dumnezeu sa ne ierte toate rautatile. Eu te-am iertat demult!
Nu inteleg despre ce vorbesti!ti s-a intamplat asta?mai sunt pe putin 3 terapeuti pe acest forum,cauta acolo!eu nu ti-am urat nimic!
Reply With Quote
Vechi 20.03.2010, 12:41:58
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Marina draga, noua crestinilor ne sade bine sa iertam. Mai ales dupa atata timp. Sa iertam si sa uitam.
Reply With Quote
Vechi 20.03.2010, 14:11:24
cojanete cojanete is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2010
Implicit

Cunosc un caz care prin bioterapie a reusit sa -si reduca dioptriile la ochielari de la -6 la -1 ,din pacte nu a durat decat 4 luni dupa care a revenit din nou la - 6 .
Reply With Quote
Vechi 20.03.2010, 14:17:41
kiralina kiralina is offline
Banned

Data înregistrării: 07.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cojanete Vezi mesajul
Cunosc un caz care prin bioterapie a reusit sa -si reduca dioptriile la ochielari de la -6 la -1 ,din pacte nu a durat decat 4 luni dupa care a revenit din nou la - 6 .
Ceea ce nu inseamna ca tratamentul a fost temporar,ca nu a fost bun,ci ca persoana respectiva a recidivat in anumite pacate.se intampla des astfel de situatii!in orice fel de terapie,dar nu e o regula!
Reply With Quote
Vechi 20.03.2010, 14:29:44
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Marina draga, noua crestinilor ne sade bine sa iertam. Mai ales dupa atata timp. Sa iertam si sa uitam.
Anca, cred ca fiecare le stie mai bine pe ale lui. Este foarte deranjant insa, sa vad ca tocmai tu, care stii foarte bine detaliile acelui incident urat, te erijezi in aparatorul acelei persoane.
Suntem offtopic oricum... nu voi mai raspunde provocarilor.. ptr asta putem folosi Mp

Last edited by MarinaAlca; 20.03.2010 at 14:48:25.
Reply With Quote
Vechi 20.03.2010, 14:50:07
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Anca, cred ca fiecare le stie mai bine pe ale lui. Este foarte deranjant insa, sa vad ca tocmai tu, care stii foarte bine detaliile acelui incident urat, te erijezi in aparatorul acelei persoane.
Marina, aici e vorba de principiu. Habar nu am despre ce sau despre cine vorbesti. Dar a tine minte raul nu e bine; cred ca stii acest lucru. Daca eu as tine minte tot raul, care mi s-a facut, unde as ajunge?!? Si nu ma irijez in aparatoarea nimanui, asa ca nu judeca gresit.
Reply With Quote
Răspunde

Tags
bioterapie, înșelare demonică

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez Savonarola Sfinti Parinti (Patrologie) 15 20.07.2013 13:28:48
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei tigerAvalo9 Generalitati 34 02.12.2010 15:37:16
Despre pacate si despre Canoanele duhovnicilor gheorghecoser23 Preotul 5 25.06.2008 17:01:23