![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Kiralina, daca esti asa convinsa ca este dar de la Dumnezeu si il obtii prin rugaciune si nu te mandresti etc, de ce te superi si te enervezi atata aici?
|
|||
|
|||
![]()
NU ma supar absolut defel,incerc sa sustin argumentat,prin exemplul personal,ca bioenergia nu e doar de la draci,intr-un context in care majoritatea crede ca e!cum smerenia nu inseamna anestezie generala,tonul e mai ridicat,dar nu are de a face cu mandria!
|
|
|||
|
|||
![]()
ca bioenergia nu e doar de la draci????????????????????????? si de la biodraci, nu????????????????
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am mai spus-o si o mai spun , desi intre noi exista diferente serioase doctrinare , canonice si de tipic ortodox, de zestre si sistem cultural-educational, de pretentii si inclinari practice spre vietuirea crestina care cel putin la ora actuala sunt ireconciliabile ai totusi o eleganta a dialogului care ,,fura" sau care , din contra, te situeaza intro lumina favorabila d.p.v. psihosocial facindu-te acceptabila sau chiar f. placuta dialogului . Dar noi aici nu facem numai maniere ci in primul rind substanta . Este adevarat ca una fara alta nu se poate dar nici alta fara una nu au ce cauta . Desi tinjesc dupa eleganta si politete asemanatoare cu a ta totusi interesul meu aici pe forum este altul decit cel de a urma un curs de elocinta si manierism. Sigur ca da, la general si social vorbind avem in lumea aceasta in care ,,.. e lung pamintu, ba e lat !" loc sa traim amindoi bine-mersi. Mai adaug doar ca parerea mea sincera si profunda este ca zestrea curat ortodoxa lasata de biserica ancestrala (pe toate liniile si directiile de traire ortodoxa)nu este folosota nici o treime in prezent , ba din contra, este nevoie sa fie redescoperita deoarece nici nu mai stim ce contine . Avem comportamentul sa-i zicem ,,cultural intregitor" al cocosului din batatura bunicii care desi traia intre 30-40 de gaini proprii il interesa tot gaina care trecea pe ulita, adica altceva , dincolo de gardul pe care il sarea eroic pt. a ajunge la ... ,,altceva" ! In final totul se reduce la o discutie polemica sustinuta cu argumente mai ,,tari" sau mai ,,slabe" si la segregarea userilor in eleganti, destupati la minte, comunicativi si receptivi la culturi si religii ,,valoroase" si chiar la aparitia de sfinti printre acestia precum si la o ceata de purtatori de itari si fote anacronici,ingusti in vederi si traire, fandositi cu proasta crestere care resping dintru inceput tot ce nu are miros de ,,mucigai" crezind ca in acest fel au vreun folos . Fiecare dintre noi va vedea cu timpul daca a luat autobuzul cel bun pt. a ajunge la Hristos sau asa cum spune Hristos la evanghelia lui Ioan cap.XV: ,, Daca ramineti intru Mine si cuvintele Mele ramin intru voi, cereti ce voiti si se va da voua" Aceasta este sursa vindecarii si a vietii si nu hinduismul ,budismul(yoga), taoismul (acupunctura) , zen, zoroastrismul, new age, ... si altele asemenea acestora. Inchei cu amintirea iarasi a existentei ,,liberului arbitru", care ne poate depune in bratele lui Hristos sau ne poate arunca in bratele ... cine stie cui. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
(Tratamentul homeopatic este una din cele mai mari aiureli despre care am citit. Cica ceea ce te imbolnaveste, in doze mici, te vindeca (un principiu de baza al homeopatiei). Deci se ia substanta toxica, se dilueaza, se agita, iar se dilueaza etc.. mai pocnesti sticla de masa ca sa eliberezi "energia".. iar si iar si iar.. pana cand din substanta activa, prin diluari repetate, uneori nu mai ramane nici macar o molecula in flaconul care se da pacientului! Dar homeopatii au venit cu ideea de "memorie a apei".. adica substanta nu mai este, dar apa a tinut minte proprietatile substantei. Asa ca homeopatia este vindecare cu apa chioara si cu increderea pacientului in tratament. Nu sunt o experta, asta este ce am inteles din diverse emisiuni/srticole despre homeopatie). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Homeopatia da rezultate bune si la animale. Sa nu-mi spui ca bietul caine stie ce e aia homeopatie si are atata incredere in ea incat sa apara efectul placebo. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Nu vreau neaparat discutii in contradictoriu.. Ader la opiniile dr. Alexandru Anastasiu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si nu genul de persoane credule si inclinate spre diafan, mistic si energii. Persoane foarte terre à terre. Annei ii amintesc ce am scris mai sus, ca au fost pana si sfinti care sustineau homeopatia - sfantul Teofan Zavoratul daca nu ma insel.
|
||||
|
||||
![]()
Câteva mici observații:
-homeopatia nu operează neapărat cu substanțe care, dacă nu ar fi diluate, ar fi toxice. -încrederea pacientului în tratament sau în medicul terapeut, deși ajută ca întotdeauna, nu este esențială tratamentului. -remediile homeopatice nu au efect imunostimulator și nu prea au legătură cu sistemul imunității.
bioterapie, înșelare demonică |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
Despre pacate si despre Canoanele duhovnicilor | gheorghecoser23 | Preotul | 5 | 25.06.2008 17:01:23 |
|