![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ioan 2:10Și i-a zis: Orice om pune întâi vinul cel bun și, când se amețesc, pune pe cel mai slab. Dar tu ai ținut vinul cel bun până acum.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu sunt Calea, Adevarul si Viata. Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine. (Ioan.14:6) |
|
|||
|
|||
![]()
"Că de vei mărturisi cu gura ta că Iisus este Domnul și vei crede în inima ta că Dumnezeu L-a înviat pe El din morți, te vei mântui."
Romani 10:9
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
Ioan 3:16 a mai fost. A fost si Marcu 9:24. Ar mai fi: Ioan 15:13
"Mai mare iubire decât aceasta nimeni nu are: să-și pună cineva viața pentru prietenii săi."
|
|||
|
|||
![]()
"...
28. Veniți la Mine, toți cei trudiți și împovărați, și Eu vă voi da odihnă. 29. Luați jugul Meu asupra voastră și învățați de la Mine, căci Eu sunt blând și smerit cu inima; și veți găsi odihnă pentru sufletele voastre. 30. Căci jugul Meu este bun, și sarcina Mea este ușoară." Nu as putea spune ca "mi-a marcat viata", ca sa fiu "on topic", dar este cam primul citat din Biblie pe care l-am simtit cu sufletul. Eram dupa o perioada in care incercasem sa realizez multe lucruri prin "forte proprii" si ambitiile erau inca mari, dar trupul si mintea obosisera rau de tot. Am rezonat atunci cu aceste versete. |
|
|||
|
|||
![]()
În primul rând, pilda fiului rătăcitor;
În al doilea rând, "Și iată, Eu cu voi sunt în toate zilele, până la sfârșitul veacului". |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce carte v-a marcat/placut? | sergiu | Generalitati | 289 | 05.06.2014 09:36:16 |
Cei care-si sacrifica viata pentru idei gresite... | laurastifter | Morala Crestina | 38 | 07.02.2012 19:29:22 |
Care este cel mai important lucru pe care doriti sa il faceti in viata? | alexdu | Generalitati | 79 | 23.09.2011 16:55:07 |
Intrebari pe care nu le gasim in Biblie.. | tigerAvalo9 | Generalitati | 11 | 02.09.2009 22:33:22 |
|