![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
fama sa inteleg .dacavreau sa zbor si dau toata ziua di maini sar putea ca sa-mi creasca pene sau membrane si voi putea zbura?sau vreau sa fac scufundari si stu cu capul in apa sar putea sa-mi creasca branhii?eu asa am inteles evolutionismul ca o necesitate a adaptarii lA NECESITATI.poate sunt limitat si nu ma duce neuronul ,lumineazama,dar stiintific documentat si demonstrat
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Selectia naturala e ca si selectia artificiala doar ca selectia nu este facuta de om. Selectia naturala e facuta de "natura". Indivizii cei mai de "succes" sunt cei care se reproduc mai mult propagandu-si genele.
Un exemplu simplu de selectie artificiala sunt rasele de caini. Toate au acelasi stramos - LUPUL. Si totusi avem rase ca chihuaha sau ca mastifful german(care nu se poate reproduce fara ajutorul omului avand capul prea mare pt. o nastere normala). In natura nu alege cineva ce invidivizi supravietuiesc. |
|
|||
|
|||
![]()
Ochiul a fost creat de lumina.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar te inseli amarnic cand spui "evolutia unor astfel de organisme nu ar fi trebuit sa fie în sensul perfectionarii si complexizarii". Tu incerci sa combati ceva despre care nu ai habar. Pai tocmai asta este evolutia: supravietuieste cel mai puternic, cel mai dotat, cel mai frumos, cel mai rapid, cel mai mare, etc., depinde de specie. |
|
|||
|
|||
![]()
Poate o fi fost lipsit de inspiratie :)
|
![]() |
Tags |
evolutionism |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre ereziarhi, erezii si combaterea acestora la Sfintele Sinoade Ecumenice | tot-Laurentiu | Dogmatica | 15 | 11.04.2014 00:40:59 |
Puncte comune intre catolicism si ortodoxie | PadreCory | Biserica Romano-Catolica | 17 | 12.04.2008 01:35:49 |
|