![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Satutare si tie!
Cu parerea cui esti de acord, Alexandra? S-au exprimat mai multe pareri pe aici. Nu 'se' urmareste nici o unire a religiilor. De altfel este vorba de rugaciunea crestinilor de diverse confesiuni, nu a crestinilor cu budistii si hindusii etc.
|
|||
|
|||
|
Cei, care nu se informeaza despre intentiile ecumenismului, ar face bine sa o faca pentru binele lor. Altfel, s-ar putea ca in curand - Doamne apara si pazeste! - sa constate spre surprinderea lor, ca au sustinut ceva ce nici nu-si imaginau. Si exista destui astfel de ecumenisti "bine intentionati si sustinatori ai dialogului". Acest lucru arata insa lipsa lor de preocupare sau indiferenta a ceea ce e de fapt ecumenismul. Cauza poate fi si alta, una fizica... o surditate acceptata.
|
|
|
|||
|
|||
|
Pana una-alta mi se cere "sa nu accept BOR cu toate pacatele ei". Ei bine, ticalosul de mine, imi permit sa accept BOR, cu toate pacatele ei sau mai ales cu acelea. Altceva?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
;-)
|
|||
|
|||
|
Poate... Multa Sanatate?!
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 17:12:08 |
| Comentariu rugaciune "Cuvine-se cu adevarat" | Ludescu | Despre Biserica Ortodoxa in general | 17 | 26.05.2011 05:17:42 |
| Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 08:26:42 |
|
|