![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Drumul Vinului- din jud. Prahova; trece prin sate si printre dealuri cu vii, se rasuceste pe la poalele padurilor, urca si coboara, vine pentru a pleca... merita facut intr-o zi insorita sau cu ceva ceata; in sate se gasesc biserici (din pacate acum destul de paraginite, sau- destul de degradate), la margine cate un fost conac boieresc intre vii... Merita un week- end!
|
|
|||
|
|||
![]()
Schitul Locurele ofera o panorama extraordinara! In fata lui se afla Muntii Parang, de multe ori inzapeziti si vara! Acolo vei face sute de fotografii, garantat!
http://florina.megablog.ro/2009/03/1...locurele-gorj/ |
|
|||
|
|||
![]()
Si luna
![]() Pe vaile cuprinse intre Muntii Zarand si Poiana Rusca, de o parte si de alta a soselei care merge de la Deva catre Arad, se afla 90 de biserici inscrise in patrimoniul national. Vechi de sute de ani, construite din lemn, pictate in culorile poienilor inflorite care le inconjoara, sunt minuni de frumusete si de credinta. Din pacate, minuni uitate, minuni pe care indiferenta le distruge mai tare decat ploile care le fac lemnul sa putrezeasca si decat vantul care le sterge culorile. Trecutul moare sub ochii nostri. Splendoarea vechilor biserici e lasata sa piara, inlocuita de hidosenia noilor biserici-conserva, invelite in tabla de staniol. Nu exista scuze pentru indiferenta oficiala. Nici o criza din lume nu ne da dreptul sa lasam sa dispara semnele identitatii noastre nationale. Locul lor e luat de NIMIC |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Iti recomand Manastirea Brancoveanu de la Sambata de Sus:
http://video.crestinortodox.ro/UKnYA...ta_de_Sus.html |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Iata inca o gura rai,jud.Maramures,manastirea Barsana |
|
||||
|
||||
![]()
prin voia lui dumnezeu si cu ajutorul duhului sfant,am reusit sa ajung la barsana.
nu am cuvinte sa descriu frumusetea locului,no comment.na,c-am luat-o si pa ingleza,mai,mai. multumesc mult ptr. foto,mi-ai facut o mare bucurie. multam.
dragoste, locuri, ortodoxie, poze, romania |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
carti minunate pentru copii, cu reducere 20% | briliant16 | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 25.08.2018 09:03:44 |
Lucruri minunate in imagini | costel | Generalitati | 2258 | 28.09.2017 16:49:14 |
lucruri minunate in...videoclipuri | maria-15 | Generalitati | 87 | 16.11.2015 11:47:16 |
Locuri de pelerinaj | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 3 | 17.08.2015 08:58:25 |
Predici minunate ... | mihai anton | Rugaciuni | 0 | 17.04.2010 22:21:46 |
|