![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ei bine alissa sunt binecuvantat, frumusetea o vad mereu in jurul meu, Dumnezeu a avut grija de mine din punctul acesta de vedere. Nu ca as fi vazut un inger de lumina, nu ma laud, desi. Pentru asta trebuie sa ma rog lui Doamne Doamne si mi-a indeplinit prea multe dorinte(bune) pana acum, sa-l mai supar cu ceva.
Unora nu le-a indeplinit dorinte banale (casatorie, copii), iar mie mi-a dat ce nici nu viseaza altii. Last edited by luceafaruldincer; 13.12.2009 at 22:28:20. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru asta nu ar trebui sa ma rog Lui. M-am exprimat gresit, mi s-ar indeplinit toate dorintele pozitive(sau ma rog cele pentru care nu le-as obtine altfel).
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor! Amin! Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat! "Gustati si vedeti ca bun este Domnul". |
|
||||
|
||||
![]()
Si eu vreau sa stiu, te roooog!
|
||||
|
||||
![]()
Asta te intriga pe tine??? :))) ROAGA-TE CA UN SFANT...ca doar vrei sa experimentezi.Sau vrei certitudinea ca DIAVOLUL EXISTA? (Si ...nu mi-ai raspuns la intrebarea de mai sus.)
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu permite sa trecem prin incercari care sunt pe masura noastra si care ne ajuta sa urcam in viata duhovniceasca, daca vrem sa o facem, bineinteles.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citisem demult o istorioara in care se descria uratenia diavolului. Si, se spunea acolo ca un om, ajuns la o rascruce de drum la capatul caruia se afla un cuptor incins si un diavol, ar fi ales mai degraba sa se arunce in cuptor decat sa o ia inspre diavol, atat e de URAT! Sa nu mai spui asta NICIODATA. Ai mare grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se implineasca.(Ciudata totusi dorinta ta.De ce nu ti-ai dori sa vezi un INGER DE LUMINA...nu unul intunecat?) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sigur, in lumea de astazi oamenii sunt mai miscati cand aud de lucrarea diavolului, decat atunci cand aud de lucrarea lui Dumnezeu. Asa ca poate din dorinta de a impresiona, ceri acest lucru. Insa, nu uita, langa Dumnezeu nu locuiesc cei ce au vazut demoni, ci cei ce au iesit biruitori din lupta cu ei. |
|
||||
|
||||
![]()
Si cere binecuvantare pentru toate ca sa nu patesti ca mine.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
As dori si eu niste sfaturi va rog ... | gringo | Stiri, actualitati, anunturi | 24 | 31.01.2011 10:36:13 |
Mandria - un demon ce zambeste cu chip inocent | LapetiteMoc | Pocainta | 9 | 19.05.2010 10:40:13 |
Demon mut | luceafaruldincer | Din Noul Testament | 3 | 24.02.2010 22:47:49 |
Inger sau demon? :) | pisi | Generalitati | 6 | 02.05.2009 21:25:23 |
|