![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daruiesc poze cu calendar- sau fara-,cu chipul pr Boca,oricui imi solicita.Am pt toata populatia Romaniei si mai mult decit atit.Mi-am asumat acest "risc" fara sa-i cer "binecuvintare" nici chiar pr Boca,si va pot impartasi ,cu sinceritate ca nu s-a "suparat" ,dimpotriva... S-aveti LUMINA-N SUFLET!Antonia wwwermantart.ro |
|
||||
|
||||
![]()
La o biserica din judetul CS unde am eu duhovnicul s-au complectat tabele cu semnaturi pentru canonizarea parintelui ,tind sa cred ca aceasta actiune se intinde in ma-i multe judete din tara.Sa poate ca in scurt timp sa aiba loc canonizarea.DOAMNE AJUTA
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
SIGUR este un zvon..Am fost in vizita la parintele Arsenie si se gaseau carti ale parintelui Arsenie Boca...Deci... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cine vrea sa bage zazanie intre oameni? Iarasi? Coada? In septembrie am fost la Techirghiol si cred ca am vazut carti despre si din scrierile Parintelui Arsenie Boca. Nu am fost direct interesata de ele pentru ca pe cele mai multe le am acasa. M-am uitat la altele. Citat:
Last edited by Adriana Cluj; 13.10.2010 at 16:11:35. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
???????????????? eu nu pricep....
|
|
|||
|
|||
![]()
Nici eu nu prea pricep.....
|
|
|||
|
|||
![]()
am vrut sa pun acolo niste ochi cat cepele dar nu stiu utiliza emoticons............
![]() ![]() ![]() ![]() am reusit............dupa lupte... stau si ma intreb, Doamne iarta-ma: oare nu-i rupt gardul??????????? Last edited by Adriana Cluj; 16.03.2012 at 20:11:37. |
|
||||
|
||||
![]()
Părintele Arsenie Boca e un fenomen unic în istoria monahismului românesc
(Pr. Dumitru Stăniloae) - Era un om foarte smerit. Nu era napraznic, asa cum se spune, dar era categoric. Daca iti spunea ceva, la spovedanie, de pilda, musai asa trebuia sa faci. (Pr. Oprea Crăciun) Last edited by tot-Laurentiu; 20.12.2012 at 02:12:38. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ma poate ajuta cineva sa cumpar o rasa("vesmant"pt. Protopsalti)? | inclusiveu | Generalitati | 9 | 02.07.2012 15:08:55 |
Ceva frumos..."invata" | ioana30 | Generalitati | 1 | 29.11.2010 17:23:12 |
Cum pot "aduce" pe cineva drag la credinta? | lourdes19 | Generalitati | 2 | 19.10.2010 12:06:29 |
"imoralitatea" lui Dumnezeu din Biblie? Nu exista asa ceva! | flying | Despre Sfanta Scriptura | 203 | 18.05.2010 20:31:10 |
|