Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.11.2009, 12:14:14
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Vezi, chiar nu seamana deloc deloc deloc!!!!!

De ce pentru aceasta teorie trebuie sa cautati musai un gest ceva...uitati-va in general ( Naaaaaaaaaaaasul, botul, insertia parului...si opinia mea e ca acestea nu aveau cum sa se schimbe, si in consecinta nici nu s-au modificat vreodata)!!!!
Reply With Quote
Vechi 09.11.2009, 12:18:28
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Vezi, chiar nu seamana deloc deloc deloc!!!!!

De ce pentru aceasta teorie trebuie sa cautati musai un gest ceva...uitati-va in general ( Naaaaaaaaaaaasul, botul, insertia parului...si opinia mea e ca acestea nu aveau cum sa se schimbe, si in consecinta nici nu s-au modificat vreodata)!!!!
Opinia ta poate fi limitata, nu crezi? Daca tu nu-ti poti imagina cum s-au schimbat toate cele enumerate, si chiar multe altele, nu inseamna ca nu exista nicio posibilitate ca ele sa se fi schimbat. Inseamna ca tu nu poti sa-ti imaginezi cum s-au produs acele schimbari. Practic, afirmatia ta se refera la tine, nu la dovezi.

E bine totusi ca iti recunosti limitarile. Unii se cred perfecti.
Reply With Quote
Vechi 09.11.2009, 12:30:22
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Sunt sigura ca veti gasi asemanari si intre Om si aceste specii...sunt tot maimute sa stiti!!!!!
Attached Images
File Type: jpg _44058312_monkeys300300.jpg (40,4 KB, 9 views)
File Type: jpg 2243401439_31d7bc1556.jpg (29,4 KB, 10 views)
File Type: jpg 2140013039_247a74e7ee.jpg (26,7 KB, 11 views)
File Type: jpg maimuta_paianjen_in_costa_rica.jpg (29,2 KB, 9 views)
File Type: jpg orangutan.jpg (36,3 KB, 10 views)
Reply With Quote
Vechi 12.11.2009, 00:13:30
Eutifievv_emi
Guest

Implicit

Citat:
Acesta este unul din descendentii familiei din care te tragi ? Sti ceva, sicer, nici un om beat, daca l-ai pune in fata oglinzii, in timp ce o mie de oameni i-ar spune ca seamana cu maimuta, tot nu ar crede.

Am o sugestie. Du-te in fata oglinzii si uita-te bine la tine. Daca nu e nimic deosebit, mai incearca inca o data, dar fi sincer cu tine insuti. Apoi incearca sa evaluiezi singur ce ai vazut si sa scri pe o foaie.Daca poti, ia o maimuta si pune-o alaturi de fata ta. Uitati-va amandoi in oglinda si trage o concluzie. Daca vei ramane la aceleasi pareri, inseamna ca nu vrei sa recunosti ca oglinda te reprezinta motamo pe tine, asa cum esti.
Reply With Quote
Vechi 12.11.2009, 00:50:44
Dex53 Dex53 is offline
Member

Data înregistrării: 21.01.2009
Implicit

oamenii au un stramos comun cu maimutele....pfff stupid! nu pot sa cred asa ceva.

in schimb pot sa cred in oameni facuti din tarana, smochini malefici, virgine care nasc, apa prefacuta in vin si intr-un zeu care macelareste oameni cu milioanele in carticica mea de capatai. aceastea sunt lucruri cu adevarat palpabile, bine ancorate in realitate, in care se merita sa crezi

Stephen F.Roberts - "I contend we are both atheists, I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours."
Reply With Quote
Vechi 12.11.2009, 08:43:45
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Eutifievv_emi Vezi mesajul
Acesta este unul din descendentii familiei din care te tragi ? Sti ceva, sicer, nici un om beat, daca l-ai pune in fata oglinzii, in timp ce o mie de oameni i-ar spune ca seamana cu maimuta, tot nu ar crede.

Am o sugestie. Du-te in fata oglinzii si uita-te bine la tine. Daca nu e nimic deosebit, mai incearca inca o data, dar fi sincer cu tine insuti. Apoi incearca sa evaluiezi singur ce ai vazut si sa scri pe o foaie.Daca poti, ia o maimuta si pune-o alaturi de fata ta. Uitati-va amandoi in oglinda si trage o concluzie. Daca vei ramane la aceleasi pareri, inseamna ca nu vrei sa recunosti ca oglinda te reprezinta motamo pe tine, asa cum esti.
Eu nu fac parte din tabara ateilor,insa,daca imi permiti as dori sa iti spun cateva lucruri:

1.Nu inteleg de ce esti atat de impulsiva cand discuti cu niste oameni care au niste pareri diferite de ale tale;o discutie se poate purta si in alti termeni.Ma pot gandi,eventual ca esti foarte tanara si iti lipseste maturitatea.
2.Nu am inteles de ce ai mai deschis acest topic,deoarece deja exista altele pe teme similare,singurul motiv pe care il vad este,poate,sa se mai iste ceva zazanie...
3.Doresc sa iti spun ca domnii carora li te adresezi au o doza de inteligenta destul de mare si sunt educati (cei care nu au fost s-au autoeliminat de pe forum),in timp ce tu,sa imi fie cu iertare,dar faci destule greseli de ortografie,caz in care personal nu mi-as permite sa abordez cu atata superioritate pe interlocutori.
4.Si nu in ultimul rand,as dori sa iti spun ca fiecare om are libertatea data de la Dumnezeu sa faca absolut ce doreste,greselile le va suporta pe barba sa.
Nu esti in masura sa iti judeci semenii,nici nu ai puterea sa ii schimbi daca ei nu doresc sau nu simt sa o faca,iar daca totusi iti doresti sa raspandesti invataturile lui Iisus,aceasta se poate face doar prin iubire si respect,pentru ca si ei sunt tot creatia lui Dumnezeu ca si tine.
Deci,draga prietena,poate mai multa ponderare nu ar strica.

Last edited by heaven; 12.11.2009 at 08:45:58.
Reply With Quote
Vechi 12.11.2009, 15:52:26
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Eutifievv_emi Vezi mesajul

Comic e faptul ca sunt atatea rase de maimutoaice, si s-au codit ei asa, au gasit o maimuta la fel de imblanita, dar cica mai asemanatoare cu Omul...si gata au inceput sa brodeze si sa croseteze pe marginea ideii inovatoare

Te rog sa vizualizezi toate rasele alea de maimute gasite de mine, care nu au absolut nici o legatura cu omul, si care mai mult de atat sunt exact asa cum erau in urma cu milioane si sute de ani, deci nu au chelit, nu s-au inaltat, nu s-au gandit sa se imbrace, nici sa-si construiasca adaposturi si case, sau sa-si faca unelte

Ma intreb si eu cu mintea mea redusa, cum Domnule omul a inventat intr-un singur secol: radioul, PC-ul, telefonul mobil, televizorul( ca sa nu mai spunem ca in decurs de cateva zeci de ani a si evoluat de la alb-negru la color), aparatele foto digitale, masina de spalat, aspiratorul, anestezia, microfonul, cafeaua instant, nailonul, clonarea si cate si mai cate alte inventii...si nici un alt animal nu a inventat vreodata ceva si nici nu cred ca si-ar putea pune vreodata problema sa evolueze cumva????

Oare nu e foarte clar ca animalele si oamenii au structuri total diferite si deloc asemanatoare?

Toata teoria asta cu maimutele mie imi spune ca e un blocaj si o deviere de la Adevar, si se aloca atatea minti si resuse in sprijinirea acestei teorii, si ma intreb ce se va intampla cand totusi aceiasi oameni vor ajunge la concluzia ca de fapt au urmat un fir gresit...

Last edited by AndruscaCIM; 12.11.2009 at 15:54:45.
Reply With Quote
Vechi 22.12.2009, 21:34:36
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
"Odată o maimuță din mediul anecdotic,
venind la sfat pe creangă de arbore exotic,
a zis:ATENȚIE! sunt foarte ofensată...
Circulă-n lume vorba deloc adevărată
Că HOMO ar descinde din buna noastră rasă...
Însuși ideea-aceasta îmi pare odioasă.
Ați pomenit vreodată divorțuri între noi,
copii lăsați pe drumuri sau imnuri de război?
Cine-a văzut în hoardă la noi bolnavi mintali,
drogați,lacomi de cărnuri și homosexuali.
excroci,bandiți,gherile sau vreo tutungerie?
În neamul nostru nobil nu vezi așa prostie,
noi n-avem mafii crude în stirpea noastră aleasă,
nici tereoriști,nici dogme,nici luptele de clasă.
Cât am bătut eu jungla,scuzați n-am observat
în obștea simiască cocotier privat,
nici garduri,și nici paznici,nici pui murind de foame
sau omorâți în taină de așa-zise "MAME"...
Nu veți vedea vreodată cât soarele și luna
o minte de maimuță dospind în ea minciuna."
(Fabulă de A.Dumitru)
Reply With Quote
Vechi 22.12.2009, 21:43:32
Ioana-Andreea's Avatar
Ioana-Andreea Ioana-Andreea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.11.2009
Locație: Ploiesti
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Ioana-Andreea
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
"Odată o maimuță din mediul anecdotic,
venind la sfat pe creangă de arbore exotic,
a zis:ATENȚIE! sunt foarte ofensată...
Circulă-n lume vorba deloc adevărată
Că HOMO ar descinde din buna noastră rasă...
Însuși ideea-aceasta îmi pare odioasă.
Ați pomenit vreodată divorțuri între noi,
copii lăsați pe drumuri sau imnuri de război?
Cine-a văzut în hoardă la noi bolnavi mintali,
drogați,lacomi de cărnuri și homosexuali.
excroci,bandiți,gherile sau vreo tutungerie?
În neamul nostru nobil nu vezi așa prostie,
noi n-avem mafii crude în stirpea noastră aleasă,
nici tereoriști,nici dogme,nici luptele de clasă.
Cât am bătut eu jungla,scuzați n-am observat
în obștea simiască cocotier privat,
nici garduri,și nici paznici,nici pui murind de foame
sau omorâți în taină de așa-zise "MAME"...
Nu veți vedea vreodată cât soarele și luna
o minte de maimuță dospind în ea minciuna."
(Fabulă de A.Dumitru)
.....

dar dc zice de dogme?
Vechi 29.12.2009, 10:08:52
Langu Langu is offline
Banned

Data înregistrării: 08.02.2009
Locație: Madrid
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Langu
Implicit Parere personala

Foarte frumos,mi-a placut mult.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Esti pregatit? vultur77 Generalitati 1 23.11.2011 00:29:41
esti varsta de 33 ani una fatidica? ingerul_pazitor Generalitati 46 02.01.2011 20:30:57
Iubeste-ma asa cum esti tu ! VIDEO carmina Mari Duhovnici si predicile lor 10 21.03.2009 20:37:29
Iubeste-ma asa cum esti tu TeoH Generalitati 3 11.09.2008 18:48:12