Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.10.2009, 14:31:07
marta_lena's Avatar
marta_lena marta_lena is offline
Junior Member

Data înregistrării: 21.10.2009
Implicit O parere umila

Buna ziua,

Uite ma gandeam sa-ti impartasesc un pic din trairile mele si sa-ti zic ca...oricat de greu ar fi, atata timp cat ai incredere in Dumnezeu si ai un duhovnic la care sa impartasesti atat bucuriile cat si tristetile, poti trece peste orice.
Trebuie sa te bucuri in fiecare dimineata ca vezi lumina soarelui si ca ai trecut cu bine peste ziua de ieri. Nu stii ce te asteapta in urmatoarele ore insa trebuie sa fii pregatita pentru orice.

Zambeste, si ai incredere in Domnul nostru Iisus Hristos.
Reply With Quote
Vechi 01.11.2009, 04:32:29
alexandra1990 alexandra1990 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 01.11.2009
Implicit doamne ajutama

ma numesc alexandra si am 20 de ani sunt plecata prin tari straine de 2 ani de zile ma rog la dumnezeu in fiecare zi strig spre el sa ma ajute sami dea si mie un pic de fericire si noroc . am fost inpreuna cu un baiat 1an si 8 luni de zile am fost ferici nea fost bine dla amandoi dar din cauza banilor sa destramat tot sa ajuns la lucruri foarte urate la care nu trebuiau sa se ajunja si nu mai stiam ce sa fac eram disperata palangeam zi de zi si strigam spre cer pote ma va asculta si ma va ajuta si va arat adevaru sami deschid ochi sa vad si io de ce mie mi se intampla toate aste eram terminata am cerut ajutor la toata lumea si nimeni nu ma auzea ramasesem din cauza fostului prieten fara loc de munca pe strazi fara bani nu stiam unde sa ma duc si strigam continu spre cer sperand si la ora actuala ca ma va ajuta dumnezeu vorbeam cu mama mea la telefon si nu stiam ce sai mai zici am sperat continu ca va fi bine pana intro-zi can am intalnit un strain pe strada si ma intrebat ca de ce plang ce sa intanplat am inceput si iam povestit domnului povestea mea ceea ce la saocat ii multumesc si in zi de azi lui dumnezeu ca mi-a scos in cale si mia oferit un loc de nunca si un pat unde sa pot dormi de o saptamana de zile sunt mai linistita ca dumnezeu ma ajutat si am sa ma rog continu ca stiu ca nu ma va lasa cu tote ca nu stim cum arata cu adevarat atunci cand noi ne rugam crestinii si il chemam sa ne asculte el ne primeste cu inima deschisa
Reply With Quote
Vechi 02.11.2009, 16:15:14
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de alexandra1990 Vezi mesajul
ma numesc alexandra si am 20 de ani sunt plecata prin tari straine de 2 ani de zile ma rog la dumnezeu in fiecare zi strig spre el sa ma ajute sami dea si mie un pic de fericire si noroc . am fost inpreuna cu un baiat 1an si 8 luni de zile am fost ferici nea fost bine dla amandoi dar din cauza banilor sa destramat tot sa ajuns la lucruri foarte urate la care nu trebuiau sa se ajunja si nu mai stiam ce sa fac eram disperata palangeam zi de zi si strigam spre cer pote ma va asculta si ma va ajuta si va arat adevaru sami deschid ochi sa vad si io de ce mie mi se intampla toate aste eram terminata am cerut ajutor la toata lumea si nimeni nu ma auzea ramasesem din cauza fostului prieten fara loc de munca pe strazi fara bani nu stiam unde sa ma duc si strigam continu spre cer sperand si la ora actuala ca ma va ajuta dumnezeu vorbeam cu mama mea la telefon si nu stiam ce sai mai zici am sperat continu ca va fi bine pana intro-zi can am intalnit un strain pe strada si ma intrebat ca de ce plang ce sa intanplat am inceput si iam povestit domnului povestea mea ceea ce la saocat ii multumesc si in zi de azi lui dumnezeu ca mi-a scos in cale si mia oferit un loc de nunca si un pat unde sa pot dormi de o saptamana de zile sunt mai linistita ca dumnezeu ma ajutat si am sa ma rog continu ca stiu ca nu ma va lasa cu tote ca nu stim cum arata cu adevarat atunci cand noi ne rugam crestinii si il chemam sa ne asculte el ne primeste cu inima deschisa
Dumnezeu deja ti-a intins o mana de ajutor. Daca erai casatorita si cununata religios cu baiatul respectiv, atunci poate ca situatia ta era alta. Vezi? Lui Dumnezeu Ii place sa-I respectam poruncile. Altfel Isi retrage binecuvantarea de la noi. Incearca sa intelegi ca ai gresit in fata lui Dumnezeu convietuind cu un barbat necununata religios, du-te si spovedeste-te, apoi pune inceput bun. Aici pe crestinortodox.ro, gasesti multe acatiste si rugaciuni. De asemenea, la rubrica ,,audio", ai predici pe diverse teme de interes care te pot ajuta sa vezi pas cu pas cate greseli se pot face intr-o singura zi. Dumnezeu sa te ajute!
Reply With Quote
Vechi 15.01.2010, 11:13:49
mikidi mikidi is offline
Junior Member

Data înregistrării: 15.01.2010
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Smile

La multi ani!
Necazul vietii mele in clipa de fata? Am un baietel de 10 luni care are o malformatie complexa la inima...In ciuda faptului ca medicii m-au avertizxat in legatura cu consecintele, va marturisesc ca Maica Domnului mi-a ascultat rugaciunile si a s-a milostivit de el, iar bebe Dimitris este intr-o forma fizica foarte buna. Medicii dau din umeri, insa eu stiu ca Dumnezeu il va ajuta mult pe Dimitris. Suntem programati la operatie in primavara si cred ca va fi bine pana la urma. Mediul trateaza, dar Dumnezeu vindeca!
Dumnezeu sa va ajute pe toti si sa va lumineze gandurile!
Reply With Quote
Vechi 15.01.2010, 11:38:12
dani_ella's Avatar
dani_ella dani_ella is offline
Junior Member

Data înregistrării: 14.01.2010
Implicit

necazul meu este ca fetita mea pana acum sanatoasa si plina de viata e suspecta de limfom hodgkin.merg la MANASIREA RADU VODA la SF NECTARIE si ma rog sa faca o minune .va doresc sanatate celor bolnavi,alinare celor mahniti si rugati-va ca numai DUMNEZEU vindeca.
dupa ce am studiat NOUL TESTAMENT mi-am dat seama ca nu sta in puterea omului sa-si aleaga drumul .
Reply With Quote
Vechi 16.08.2011, 21:48:47
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

1. Eu tocmai am ramas fara seviciu (din vina mea)
2. "Duhovnicul" nu ma poate primi decat vineri
3. barbatul meu e extrem de dezamagit de mine, zice ca daca nu a "reusit"cu mine, nu-i mai trebuie nimic de la viata
Reply With Quote
Vechi 16.08.2011, 21:58:53
coralina's Avatar
coralina coralina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.03.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
3. barbatul meu e extrem de dezamagit de mine, zice ca daca nu a "reusit"cu mine, nu-i mai trebuie nimic de la viata
Roaga-te Maicii Domnului pentru un nou serviciu... fa-o cu mare incredere!! Eu am primit ajutor nesperat si uimitor de repede, cu adevarat este Maica noastra Grabnic Ajutatoare!
Vechi 17.08.2011, 02:48:45
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Sf.Nectarie m-a ajutat sa-mi gasesc serviciu,nu doar unul ci chiar doua!
Nu deznadajdui,rugaciunile nu ne vor lasa la greu!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 17.08.2011, 04:39:50
crestinOrtodoxa
Guest

Implicit

necazul vietii mele e ca ma enervez repede. Stiti un sfant "specializat" in indepartarea maniei de la cel ce se roaga? Sau unul care v-a ajutat pe voi in lupta cu pacatul asta.
Reply With Quote
Vechi 17.08.2011, 04:42:56
crestinOrtodoxa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de crestinOrtodoxa Vezi mesajul
necazul vietii mele e ca ma enervez repede. Stiti un sfant "specializat" in indepartarea maniei de la cel ce se roaga? Sau unul care v-a ajutat pe voi in lupta cu pacatul asta.
......................
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care este scopul vietii? amatyyy Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 53 23.05.2013 20:57:02
Discretia care pazeste taina vietii duhovnicesti autentice Adriana Cluj Calugarul 3 12.03.2012 18:33:52
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? elom Nunta 38 16.08.2011 23:45:58
Ce asteapta o fata care vrea sa se casatoreasca de Ioan_Ciobota Generalitati 42 28.07.2007 01:13:20