![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deasemenea,trebuie tratat bolnavul,nu boala,adica la fiecare om aceste lucruri pot avea cauze diferite. Tu ,in general, esti foarte ambigua cand prezinti lucruri despre viata ta,deci ma indoiesc ca doar din ceea ce ai scris mai sus ti s-ar putea da un raspuns. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Aseara iar am visat ceva tulburator. Se facea ca merg spre locul in care vietuia o pustnica. Se afla dupa niste cladiri, intre niste copaci. Cum am dat coltul cladirii, un caine negru, cu dintii albi, iesiti in afara, maraia parca turbat. Dand sa'l sperii, parca mai mult venea spre mine. Este un caine negru, altfel decat un simplu vis urat, pe care l'am mai visat si altadata. Aveam un sac cu cereale (porumb si orz). In cele din urma, pustnica a aparut si cainele nu stiu unde a disparut. I'am dat sacul si s'a bucurat. Mie imi parea rau ca nu aveam mai mult in sac. Mi'a zis insa ca ajunge. Comic poate, sau copilareste relatare. Insa aceasta eu nu am luat'o ca simplu vis, ci ca lucrare a diavolului, spre a ma tulbura. Cainele acela negru este infiorator. Nu am intalnit nici unul in realitate pana acum. Doar recent, de vreo cateva zile am intalnit unul aproape identic si tot cu acel marait. Insa asta era normal. Acela din vis insa, este infiorator. Pe cat putem sa nu luam aminte la vise. Vina, treaca, noi sa ne vedem de ale noastre. Iar visele care ne tulbura sa fie spuse duhovnicilor.
|
||||
|
||||
![]()
Nu , doar de 2 ori. zilele acestea
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chiar daca am vedea duhuri necurate, nu trebuie sa ne speriem sau sa dam importanta acestor lucruri fiindca ele nu ne ajuta cu nimic în sporirea duhovniceasca. Avem tendinta de a ne analiza gândurile, visele, întâmplarile, de a crede ca ele au vreo semnificatie când de fapt nu au. Trebuie sa învatam sa traim simplu si sa ne bucuram de fiecare zi, fara sa ne alarmam de nimicuri.
|
|||
|
|||
![]()
Simturile sunt inselatoare...de cate ori nu ni s-a intamplat sa ni se para ca auzim telefonul sunand?de cate ori nu ni s-a parut ca poate a batut cineva la usa cand nu era nimeni? Mai asteapta sa vezi daca se mai intampla,poate ai avut niste zile agitate,oboseala,etc...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poveste de noapte buna | delia31 | Generalitati | 26 | 12.08.2011 19:27:36 |
Noapte buna ,va iubesc | iustin10 | Generalitati | 38 | 07.11.2010 02:04:21 |
Se schimba ora la noapte | florinbrasov0 | Generalitati | 8 | 31.10.2010 21:53:35 |
rugaciune ptu alungarea diavolilor... la miez de noapte | gheorghie | Rugaciuni | 6 | 28.07.2010 16:26:31 |
|