![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Daca tu nu impui respect,atunci nici altii nu au cum te respecta. Probabil ca ai acumulat in timp atata tensiune,permitand inutil vrute si nevrute,incat la un moment dat ai explodat. |
|
|
|||
|
|||
|
In loc sa tragem concluzii de ce nu ne lamureste daca este profesoara, educatoare, invatatoare sau eleva?
Si ce inseamna ca "ii lasa sa ii faca ce vor"?
|
|||
|
|||
|
Fratilor eu am inteles ca este eleva, m-am uitat pe profilul ei.
|
|
|
||||
|
||||
|
Sunt eleva...multumesc pentru sfaturi. I-am cerut iertare...dar ma simt putin nelinistita...simt ca Dumnezeu nu mai este cu mine...nu stiu de ce :)
|
|
|
|||
|
|||
|
Este conditionare.Asociezi actul respectiv, nu in forma, ci in esenta, cu o senzatie de rau.Ai exagerat, dar faptul ca ti-ai cerut scuze este foarte bine.Persoana aceea mai este suparata pe tine?
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dumnezeu sa-ti lumineze mintea si sa-ti vegheze drumul lung pe care il ai de facut. Pentru varsta ta, esti o fata cu totul deosebita, iar Dumnezeu vede asta! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Pe de alta parte un pic de pasta corectoare in cap nu strica niciodata! :) Poate-i mai corecteaza gandurile! In aceeasi ordine de idei mie mi-ar trebui o cisterna :))
Doamne, Dumnezeul meu, desi nu am facut nici un bine inaintea Ta, da-mi dupa harul Tau, sa pun inceput bun. Last edited by sergiu; 08.10.2009 at 12:29:53. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Al treilea razboi mondial?Rusia e vinovata de drama Poloniei? | tigerAvalo9 | Generalitati | 95 | 20.12.2013 09:19:09 |
| Ce sunt visele? | ggmarius | Generalitati | 2 | 02.07.2011 13:33:28 |
| Ignoranță invincibilă și ignoranță vinovată | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 5 | 11.05.2010 19:03:06 |
| Eu sunt Andrei,tu? | AndreiM | Generalitati | 0 | 04.10.2009 20:14:57 |
|
|