![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Intrebarea era pentru getagrip; si oricum nu inteleg ce vreti sa spuneti, sunt mai grea de cap (batranetea, bat-o vina!); deci, daca nu exista "dincolo", care-i rostul religiei?-in opinia unui ateu, bineinteles. Eclat_de_lune a completat foarte bine ceea ce as mai fi avut de spus |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Citat:
Cine sunt eu sa stiu de ce s-a nascut acel copil blonav? Sunt doar un muritor de rand...un om...nu sunt mai presus de Dumnezeu...nu mai aruncati cu nimic in mine,va rog frumos. Nu toti ne-am nascut invatati...sau teologi...O seara cat mai linistita sa aveti. Dumnezeu sa fie cu noi cu toti! Si nu am spus eu clar ca Dumnezeu ii imbolnaveste pe cei ce fac nedreptati. Asta a inteles getragrip. Eu am spus ca Dumnezeu poate sa faca ca tot raul sa fie spre bine. Asta am vrut sa evidentiez. Probabil copilul ala care se naste bolnav este mai credincios ca unul care este sanatos tun si incepe sa fumeze, sa injure si altele. Ma rog e parerea mea ( de copil mic si prost) si nu-mi permit sa-i cer socoteala lui Dumnezeu...dar sunt sigura ca cei ce stau in carucioare si prin spitale si se roaga vor mostenii Imparatia Cerurilor.
Last edited by Simona-Marilena; 17.08.2009 at 01:26:13. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Este un subiect foarte greu de abordat si multi filozofi si-au spart capul pe aici.
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 08:25:49 |
| Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 11:17:23 |
| Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 20:24:36 |
| Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 11:03:30 |
|
|