Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.08.2009, 22:05:10
podolski_2's Avatar
podolski_2 podolski_2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.10.2008
Locație: ”Oamenii te iarta daca faci crime. Dar nu te iarta daca esti fericit”
Religia: Ortodox
Implicit

alexdu , oamenii superficiali nu merita oameni de valoare ca tine.

Este si nu este o diferenta intre psihologie si teologie. Trebuie sa te descoperi pe tine si cand te vei descoperii, vei afla ca exact prin ceea ce iti place tie, iti va cere HS si MD sa Ii slavesti!

Ca psiholog, vei fi acceptat mai usor de oamenii fara credinta, care nu au de unde sa afle de adevarata credinta, de MD si HS, Adevaratul Dumnezeu.
Ca preot, vei putea dezlega pacate, legaturi diavolesti, sa vindeci prin Taina Sfantului Maslu, sa mantuiesti adormiti prin pomenirea la Sfintele Liturghii si multe altele, in cer si pe pamant.

Insa sa stii ca tot ce faci, nu faci tu prin puterea ta, ci Dumnezeu .
In dar ai luat, in dar sa dai, orice meserie ai avea. E “imposibil” de greu. Dar sa incerci.

Dumnezeu are nevoie de noi oamenii. Sa nu intoarcem spatele lui Dumnezeu in ceea ce facem. Asta nu inseamna se le bagam altora pe gat crestinismul, ci sa ii ajutam. Sa ii ajutam la nevoie cu rugaciunea noastra ( nu punandu-i pe ei sa se roage) si cu ajutor “lumesc” ( bani, sprijin moral si intelegere).
  • Daca de frica nu folosesti harul preotiei si predai armele cu care trebuie sa lupti, atunci treci in randul mirenilor si lasa locul aceluia care poate lupta si apara turma lui Hristos. (cuvant impotriva preotilor care nu savarsesc Moliftele Sf. Vasile cel Mare)
Reply With Quote
Vechi 05.08.2009, 14:54:35
MarianaV MarianaV is offline
Junior Member

Data înregistrării: 27.07.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alexdu Vezi mesajul
De un an de zile imi doresc foarte mult sa devin psiholog pentru ca imi place sa ajut oamenii din aceasta perspectiva, dar din pacate am picat la admiterea la facultate. Acum sunt intr-o mare dilema, sa incerc din nou in toamna sau la anul sau sa ma inscriu la teologie. Se spune ca psihologul e in "lupta" cu preoul pentru a atrage oamenii, omul ar trebui sa mearga la preot si nu la psiholog. Intru-n articol am citit ca psihologul este un sarlatan.
Ce parere aveti?
Incearca sa te rogi pentru a afla cel mai bun raspuns...si sa postesti!
Danion Vasile spunea ca avem nevoie" de psihiologi crestini ortodocsi, de medici crestini, de asistente..." important este sa faci ceea ce ai fost chemat sa faci...roaga-te pentru a afla!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dilema luciamanta Pocainta 7 09.04.2012 20:57:46
Sunt intr-o mare dilema va rog ajutati-ma cu un sfat dorinastoica14 Morala Crestina 34 21.10.2011 16:51:44
Am o mare dilema andrei23 Botezul 6 14.06.2011 07:24:19
dilema alina36 Botezul 3 27.10.2009 12:26:23
mare dilema help!! quasar Nunta 13 11.09.2008 15:29:00