![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Asa cum am mai sustinut, eu am un tatuaj, u verset din Biblie dupa care mi-am ghidat buna viata. Versetul este din Romani
![]() ,,Să nu vă tăiați rotund colțurile părului, și să nu-ți razi colțurile bărbii" , exact langa versetul care spune sa nu faci in amintirea mortilor tatuaj ... Deci e culmea acum sa nu ne radem colturile barbiilor, pentru ca in Leveticul scria asa. Deci nu spun, deci CHIAR NU SPUN, sa mergeti toti sa va tatuati pentru ca nu tot cea ce scrie in Biblie e luat asa, nu deci nu sustin asa ceva, sustin ca doar in caz extrem in care tatuajul chiar te ajuta, cum a fost la mine, sa vezi tot timpul ca trebuie sa ramai pe calea cea buna, eu din pacate seaman cu tata, astfel ca la noi tot timpu trebuie sa fie ceva sa ne aminteasca sa ramanem ,,treji" intr-un lucru, caci daca nu incepem sa ne complacem, ei eu am decis sa schimb ceva, tata nu, si astfel din pacate corpul lui s'a depravat din cauza alcoolului, a pierdut toti prietenii si aproape si familia, daca eu cu mama nu schimbam ceva si nu trageam tare sa tinem familia unita.. Deci daca chiar iti faci un tatuaj , fal spre bine!!, fal in asa fel incat sa te ajute NU sa te traga in jos, sau sa fie cu cap de scheleti, dragoni, semne obscene sau texte murdare.. O zi buna!! |
|
||||
|
||||
![]()
Intre credinta si tatuaj nu exista nicio legatura. Credinta o pastrezi in suflet , o manifesti, dar nu trebuie sa apara asa ceva pe corp.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Omul a fost gîndit și făcut de Dumnezeu în deplină libertate și i s-au pus înainte toate condițiile pentru a-și împlini și trăi libertatea. Libertatea este darul minunat pe care l-a făcut Dumnezeu omului. Poate că prin nimic altceva Dumnezeu n-ar fi putut să-Și arate dragostea pe care ne-o poartă decît prin faptul că ne a dăruit deplina libertate de gîndire și de acțiune. ("Singuri in fata libertatii", Ieromonah Savatie Bastovoi) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Omul a fost gîndit și făcut de Dumnezeu în deplină libertate și i s-au pus înainte toate condițiile pentru a-și împlini și trăi libertatea. Libertatea este darul minunat pe care l-a făcut Dumnezeu omului. Poate că prin nimic altceva Dumnezeu n-ar fi putut să-Și arate dragostea pe care ne-o poartă decît prin faptul că ne a dăruit deplina libertate de gîndire și de acțiune. ("Singuri in fata libertatii", Ieromonah Savatie Bastovoi) |
|
|||
|
|||
![]()
eu vreau sa imi fac un tatuaj care sa Il reprezinte pe Dumnezeu, pentru ca pentru mine El este tot. nu sunt bisericos, dar tot ce am reusit in viata , absolut tot, este pentru ca El m-a ajutat, fara el eram nimic. sunt licentiat, am si un master, deci nu sunt chiar incult, dar cu toate astea vreau sa imi fac acest tatuaj. mi s-au intamplat multe in viata, dar tot astept un moment "important" ca sa fac acest pas. astept acest moment de multi ani, probabil ca nu o sa imi fac acest tatuaj niciodata, dar as vrea sa am ceva pe umar sau pe mana, care sa imi aminteasca (chiar daca nu este nevoie) ca Dumnezeu este intotdeauna alaturi de mine
pentru cei care isi dau cu parerea, mai ganditi-va |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
(Psalm 50) Pe Dumnezeu il porti in inima si in gand. |
|
|||
|
|||
![]()
Da a purta pe langa Sfanta cruce la gat icoana cu Maica Domnului si cu Dumnezeul nostru Iisus Hristos e gresit?
De acelea micute sfintite de purtat la gat. Nicidecum. Si tatuajele crestin ortodoxe sunt foarte bune de facut pe piept,pe mana dreapta,pe umarul drept. Nu despre astea vorbeste Sfanta Scriptura ca nu e voie sa iti faci. Daca porti cruciulita si iconita la gat se sfinteste trupul si din trup sufletul. Tatuajele acelea prezentate in imagine: Pai bine si-a facut pe spate tatuaj cum a luat numele Domnului in desert? Este foarte bine ca cine are masina sa isi duca masina la preot sa i-o sfinteasca si sa puna la masina icoana cu Maica Domnului cu Dumnezeul nostru Iisus Hristos in brate. E mai pazit de accidente asa. Last edited by mihailt; 11.07.2009 at 02:16:53. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Hristos nu se vrea tatuat, desenat pe trupul nostru. El se vrea iubit si asa, unit cu noi. Nici noi nu ne-am multumi sa stim ca persoana pe care o iubim a recurs doar la a-si pune chipul nostru pe ea. Nu vreau asta, vreau sa o tin de mana, sa-i vorbesc, sa-i zambesc... Asta isi doreste si Hristos - sa "mearga" impreuna cu noi.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Religia pe Marte | UNNOOM | Teologie si Stiinta | 116 | 08.12.2012 20:33:23 |
Religia in scoli | Maria_1 | Generalitati | 13 | 09.03.2012 15:08:56 |
Religia ne-Ortodoxă a lui O. T. | doctor_faustus | Alte Religii | 39 | 12.12.2010 11:59:23 |
Religia New-Age | doctor_faustus | Alte Religii | 0 | 31.10.2010 10:43:02 |
|