![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
10. Femeia, când este însărcinată, trebuie să fie liniștită, să citească
Evanghelia, să se roage, să spună rugăciunea lui Iisus. Astfel se sfințește și copilul. Încă de acum începe educația copilului. Să fii atent să nu mâhnești pe cea însărcinată sub nici un motiv. 1 1 . (Când femeia mea aștepta copilul). - Caută să nu o superi în vremea aceasta cu nimic. Să fii foarte atent!! Să-i spui să rostească rugăciunea lui Iisus și să psalmodieze. Aceasta va ajuta mult copilul! Nu numai acum dar și mai târziu. Atanasie Rakovalis - "Părintele Paisie mi-a spus..." |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar s-ar putea ca parintele in cauza sa nu fie de acord ca aceasta restrictie e musai cum zic unii. Eu despre asta am intrebat - care e parerea duhovnicului: asa le-a cerut el sau si-au asumat singuri acest "canon" desi nu le-a cerut-o expres. |
|
|
|||
|
|||
|
Deci fă-mă să înțeleg mai bine...sunt părinți care ar recomanda contrariul?...bineînțeles când lucrurile stau bine adică unul dintre soți nu are o predispunere la cădere în alte păcate.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| am nevoie de un sfat | Nico11 | Pocainta | 2 | 06.04.2011 20:58:27 |
| am nevoie de un sfat | mariuca92 | Homosexualitatea | 91 | 26.04.2010 19:01:53 |
| am nevoie e un sfat | luminitam | Generalitati | 36 | 08.09.2009 16:29:03 |
| Am nevoie de un sfat | sophia | Generalitati | 10 | 13.05.2009 02:08:32 |
|
|