![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
am si eu o intrebare...fratele mamei mele e casatorit,sotia lui are un frate,eu sunt ceva cu fratele ei?rude de sange nu suntem,dar ma intereseaza daca se poate face casatoria...multumes frumos!
|
|
|
|||
|
|||
|
sunt ruda cu o fata a carei matusa e in concubinaj cu fratele meu,nu sunt cununati si nici legal la primarie ,dar au facut un copil,faza e ca ne am cam indragostit s ni se spune ca nu putem pentru ca suntem rude?va multumesc
|
|
|
|||
|
|||
|
Buna ziua!
Va solicit si eu ajutorul in urmatoarea privinta: daca mama unui baiat a botezat o fata, baiatul si fata se pot casatori? Ar reiesi ca sunt gradul III de rudenie, deci este posibil cu dispensa. Va multumesc! Doamne ajuta! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
plus ca nu e nici firesc: nasa sa fie si soacra??????????
Cred, Doamne, ajuta necredintei mele! Last edited by lore86; 30.12.2011 at 13:24:16. |
|
|
|||
|
|||
|
Va rog frumos sa ma ajutati cu o informatie. Am o relatie cu verisorul meu de-al doilea. Practic suntem rude de gradul VI. Am gasit intr-un articol ca s-ar putea da dispensa si pentru rudele de gradul VI in cazuri speciale. Stie cineva ce inseamna ,,caz special"? Cu alte cuvinte exista vreo sansa sa obtinem o astfel de dispensa? va multumesc!
|
|
|
|||
|
|||
|
am o relatie cu un verisor...am sa va explic ce neamuri suntem..nu stiu ce grad de rudenie este..poate ma puteti ajuta dumneavoastra...bunica mea si cu bunica lui sunt surori...astept un raspuns in cel mai scurt timp posibil..multumesc
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Grad de rudenie de gradul 6, relatie neingaduita de biserica. Mamele voastre ce ar fi? cuscre sau verisoare primare???
|
|||
|
|||
|
pai mama mea si cu tatal lui sunt verisori primari..si nu ar fi nici o posibilitate ca sa poata fi facuta casatoria si sa nu fie un pacat...nush ??
|
|
|
|||
|
|||
|
Daca strabunica mea a fost sora cu strabunicul lui , o casatorie e posibila intre noi 2?
|
|
|
||||
|
||||
|
intre voi sunt 8 grade de rudenie,deci e permisa casatoria.
| grade de rudenie |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Grade, tipuri si semne ale influentei demonice | Mihnea Dragomir | Exorcismul | 38 | 29.04.2014 17:33:56 |
| Sinteze GRADE DIDACTICE | educatietreiro | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 0 | 05.03.2011 15:52:49 |
| Zece mii de miliarde de grade . | cocacoc | Generalitati | 69 | 08.01.2011 23:38:22 |
| grade de rudenie | anita86 | Generalitati | 7 | 13.11.2009 00:58:10 |
| Rudenie. | valy17s | Generalitati | 8 | 22.08.2007 12:34:23 |
|
|