![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
cred ca depinde mult de starea noastra de moment. zic asta si vis-a-vis de exemplul cu painea.
daca avem o stare buna, suntem linistiti, cu pace in suflet, cred ca am renunta si la paine in favoarea unuia nevoitor... daca, in schimb, suntem catraniti, imbufnati, ne mai asteapta si copilasii nerabdatori acasa, atunci, pentru ei, ii dai si o branca la cel din fata si il intrebi unde se grabeste... egoismul, ca si sentiment, e nociv cand il duci la extreme...
|
||||
|
||||
![]()
Egoismul se naste in om atunci cind el nu se simte iubit! De aceea e atat de importanta relatia cu Dumnezeu. Numai El poate satura foamea noastra de iubire! Dea Domnul sa raspundem cum se cuvine iubirii Lui!
|
|||
|
|||
![]()
mai gasim noi cheia din cand in cand, problema este ca cineva o cam incuie la loc. usa sufletului, bineinteles.
|
|
|||
|
|||
![]()
Egoismul este prezent peste tot sub diferite forme,chiar daca nu zicem putem si gandi,egoismul este prezent peste tot mai ales atunci cand este vorba de a da aproapelui nostru!
|
|
||||
|
||||
![]()
Of, da, da, ai mare dreptate! Se poate spune: pai de ce sa ii dau eu aproapelui cutare lucru, ce, eu am primit vreodata ceva pe gratis (desi ai primit o multime si nu ai stiut sa recunosti)....
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Egoismul, cauza tuturor rautatilor | EMANUELA | Generalitati | 14 | 14.12.2014 16:10:59 |
|