Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.06.2009, 09:53:43
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Sa inteleg ca numarul tau de telefon este valabil si pentru simpatizanti, nu doar pentru dusmani ? Cine stie, poate vrea cineva sa-ti auda vocea , Cristi ! ! !
Am glumit !
Oricum, nu prea vorbesc pe net si nici la telefon, decat atunci cand chiar este nevoie, ma enerveaza acest sistem tehnologic, care, parca ne-a dat peste cap adevaratele sentimente si trairi. As prefera sa scriu o scrisoare, doua randuri ca altadata...sa primesc si eu la randu-mi, doua randuri, fiindca tare era frumos cand mai corespondam cu cei dragi. Acum avem numere de telefoane, avem id-uri...dar nu ne bagam in seama.
Vrea cineva sa-i scriu in mod traditional ?
Vechi 11.06.2009, 20:48:11
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit Dragă Ory

Dragă Ory, mare dreptate ai . Nu suport messengerul, e rece, e distant, e aiurea. E bun pentru îndrăgostiți, pentru cei ce nu pot dormi, e super stresant. Am renunțat la el 99 %. Îl folosesc doar pentru a lăsa mesaje sau pentru urgențe, dar în rest. . .Mare dreptate ai despre vechile și demodatele scrisori, vederi și alte cele, precum și cititul cărților clasice cu miros de tuși, când simțeai hârtia și-ți puneai într un târziu acel semn de carte. Revenind, numărul de telefon lăsat , este al doilea meu număr de telefon, cel secundar. Numărul principal este tot pe Vodafone și-l folosesc din plin și pentru a vorbi și cu prietenii de aici de pe forum. Am câtiva prieteni cu care iau legătura periodic. Nu am nimic de ascuns, mai ales că am participat și la o întâlnire cu câțiva de pe forum ( am pozele la pagina mea personală ) . Prieteni, vrajmași, toti oameni sunt ! Mâncăm, muncim, trăim toți aici în general la fel. Suntem ai aceluiași Dumnezeu și toți datori cu o moarte ( trecătoare ).
Vechi 11.06.2009, 20:54:30
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
. Acum avem numere de telefoane, avem id-uri...dar nu ne bagam in seama.
Daaa, eu!
Reply With Quote
Vechi 12.06.2009, 02:50:31
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Sa inteleg ca numarul tau de telefon este valabil si pentru simpatizanti, nu doar pentru dusmani ? Cine stie, poate vrea cineva sa-ti auda vocea , Cristi ! ! !
Am glumit !
Oricum, nu prea vorbesc pe net si nici la telefon, decat atunci cand chiar este nevoie, ma enerveaza acest sistem tehnologic, care, parca ne-a dat peste cap adevaratele sentimente si trairi. As prefera sa scriu o scrisoare, doua randuri ca altadata...sa primesc si eu la randu-mi, doua randuri, fiindca tare era frumos cand mai corespondam cu cei dragi. Acum avem numere de telefoane, avem id-uri...dar nu ne bagam in seama.
SI eu! Si eu! dar n-am indraznit sa iti cer adresa!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Este bine, ori nu? sorinas Generalitati 11 29.05.2014 14:08:29
nu este bine si nici util... victortiti89 Generalitati 2 10.06.2011 14:49:36
este bine sau nu? ionela larisa Botezul 11 04.04.2011 03:11:01
Este bine sa fii o persoana directa? alexdu Generalitati 11 04.02.2010 22:17:26
Este bine ce vreau sa fac? miti29 Nunta 9 01.06.2008 12:54:30