![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa inteleg ca numarul tau de telefon este valabil si pentru simpatizanti, nu doar pentru dusmani ? Cine stie, poate vrea cineva sa-ti auda vocea , Cristi ! ! !
Am glumit ! Oricum, nu prea vorbesc pe net si nici la telefon, decat atunci cand chiar este nevoie, ma enerveaza acest sistem tehnologic, care, parca ne-a dat peste cap adevaratele sentimente si trairi. As prefera sa scriu o scrisoare, doua randuri ca altadata...sa primesc si eu la randu-mi, doua randuri, fiindca tare era frumos cand mai corespondam cu cei dragi. Acum avem numere de telefoane, avem id-uri...dar nu ne bagam in seama. Vrea cineva sa-i scriu in mod traditional ?
|
||||
|
||||
![]()
Dragă Ory, mare dreptate ai . Nu suport messengerul, e rece, e distant, e aiurea. E bun pentru îndrăgostiți, pentru cei ce nu pot dormi, e super stresant. Am renunțat la el 99 %. Îl folosesc doar pentru a lăsa mesaje sau pentru urgențe, dar în rest. . .Mare dreptate ai despre vechile și demodatele scrisori, vederi și alte cele, precum și cititul cărților clasice cu miros de tuși, când simțeai hârtia și-ți puneai într un târziu acel semn de carte. Revenind, numărul de telefon lăsat , este al doilea meu număr de telefon, cel secundar. Numărul principal este tot pe Vodafone și-l folosesc din plin și pentru a vorbi și cu prietenii de aici de pe forum. Am câtiva prieteni cu care iau legătura periodic. Nu am nimic de ascuns, mai ales că am participat și la o întâlnire cu câțiva de pe forum ( am pozele la pagina mea personală ) . Prieteni, vrajmași, toti oameni sunt ! Mâncăm, muncim, trăim toți aici în general la fel. Suntem ai aceluiași Dumnezeu și toți datori cu o moarte ( trecătoare ).
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Citat:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Este bine, ori nu? | sorinas | Generalitati | 11 | 29.05.2014 14:08:29 |
nu este bine si nici util... | victortiti89 | Generalitati | 2 | 10.06.2011 14:49:36 |
este bine sau nu? | ionela larisa | Botezul | 11 | 04.04.2011 03:11:01 |
Este bine sa fii o persoana directa? | alexdu | Generalitati | 11 | 04.02.2010 22:17:26 |
Este bine ce vreau sa fac? | miti29 | Nunta | 9 | 01.06.2008 12:54:30 |
|